KING ΒΕΤ Παρασκευής 3 Ιουνίου


ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ομάδες πέφτουν οι προβολείς σε αυτό το κουπόνι, καθώς διεξάγονται αγώνες σε όλον τον κόσμο και σε όλες τις ηλικίες. Ασφαλώς, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του EURO 2012, μεταξύ αυτών και το ματς της Εθνικής μας με τη Μάλτα αύριο το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για το ελληνικό συγκρότημα, η νίκη είναι αυτοσκοπός στην προσπάθεια να μείνει στην κορυφή του 6ου ομίλου και να πάει με ανεβασμένο ηθικό στις 4 μάχες του φθινοπώρου (Σεπτέμβριος – Οκτώβριος) που θα κρίνουν αν πάρουμε απευθείας το εισιτήριο για τα τελικά ή θα εμπλακούμε σε μπαράζ.

Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η Ελλάδα κρατά την τύχη στα χέρια της, καθώς όχι μόνο βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από Κροατία και Ισραήλ, αλλά την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων (7 Οκτωβρίου) θα υποδεχθεί τους Κροάτες (αυτοί αποτελούν ουσιαστικά τον μεγάλο κίνδυνο). Ωστόσο, πέρα από τη νίκη, που θεωρείται δεδομένη, ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες χρωστούν στο ελληνικό κοινό μια καλή εμφάνιση που να συνοδευτεί με πολλά γκολ, αφού σε όλη τη διαδρομή των 5 αγώνων η επιθετική παραγωγή είναι μικρή.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ματς της δικής μας ομάδας, σήμερα και αύριο διεξάγονται άλλα 19 ματς στην ευρωπαϊκή ζώνη, σημαντικότερα εκ των οποίων το Κροατία – Γεωργία, το Αυστρία – Γερμανία, το Βέλγιο – Τουρκία, το Αγγλία – Ελβετία και το Πορτογαλία – Νορβηγία. Θυμίζουμε ότι μετά και τις αναμετρήσεις της ερχόμενης Τρίτης υπάρχει μια διακοπή τριών σχεδόν μηνών και οι Εθνικές θα ξαναμπούν στη μάχη αρχές Σεπτεμβρίου.
ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ, όμως, υπάρχουν και πολλά φιλικά παιχνίδια, αγώνες Under 21 και Under 19, η τελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας, πλήρης δράση σε Αργεντινή, Βραζιλία, Αμερική, Β’ Νορβηγίας, τα μπαράζ στη Β’ Ιταλίας, η Β’ Σουηδίας, τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα, ενώ την Κυριακή ξεκινά και το Γκολντ Καπ, για το οποίο θα βρείτε αφιέρωμα (σελ. 55-57) του Νίκου Μποζιονέλου. Αυτά και άλλα πολλά, με μπάσκετ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΚΙΝΟ και όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ στην King Bet της Παρασκευής!
Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις