KING BET Τρίτης 14 Ιουνίου

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ από πέντε σχεδόν μήνες ξεκινούσε το Κόπα Λιμπερταδόρες, ελάχιστοι έδιναν τύχη στην Πενιαρόλ και τη Σάντος να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Ωστόσο, σε μια ακόμα διοργάνωση τα προγνωστικά ανατράπηκαν και τώρα οι δύο αυτές ομάδες έχουν διπλό ραντεβού για να αναδειχθεί η κορυφαία της σεζόν στη Λατινική Αμερική. Ενα ζευγάρι που τέθηκε αντιμέτωπο και πριν από 49 χρόνια, στον πιο επεισοδιακό τελικό της ιστορίας, όπου ένα γκολ έσωσε ζωές, όπως γράφει σχετικά ο Σταύρος Κολίλας.

Αυτό, λοιπόν, είναι το ματς που κλέβει την παράσταση στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι δύο αγώνες του Γ’ ομίλου στο Γκολντ Καπ που θα κρίνουν την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου βρίσκονται ήδη τέσσερις ομάδες (το Μεξικό και η Κόστα Ρίκα από τον Α’ όμιλο και η Τζαμάικα με την Ονδούρα από τον Β’). Κατά τα άλλα, συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 στα γήπεδα της Δανίας, ενώ υπάρχει πλήρης δράση στη Νορβηγία, εκεί όπου προκαλεί εντύπωση η κατρακύλα της Ρόζενμποργκ.

Ακόμα, στο κουπόνι περιλαμβάνονται 6 ματς από τη Φινλανδία, δύο από το Κύπελλο Σουηδίας, ένα από την Αμερική, ένα από την Αργεντινή, 9 από την Ιαπωνία και, βέβαια, ο πρώτος τελικός στα μπαράζ της Β’ Ισπανίας ανάμεσα στη Γρανάδα και την Ελτσε για ένα εισιτήριο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της νέας σεζόν.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ φύλλο θα βρείτε, επίσης, αναλύσεις και προτάσεις από τα πέντε πρωταθλήματα μπάσκετ που βρίσκονται στην τελική φάση των πλέι οφ, ένα θέμα για τους θριαμβευτές του ΝΒΑ, Ντάλας Μάβερικς, δύο σελίδες για κυνοδρομίες και ιππόδρομο, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και μία σελίδα για το πόκερ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις