KING BET Τρίτης 28 Ιουνίου

ΑΚΡΙΒΩΣ έναν μήνα κράτησε το… διάλειμμα. Από τις 28 Μαΐου, όταν έκλεισε η σεζόν 2010-11 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι σήμερα μεσολάβησαν μόλις 30 μέρες και η νέα σεζόν ξεκινά. Με 2 αγώνες από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλους 25 από τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με ομάδες που κάποιοι από σας δεν τις έχετε ακούσει καν, αλλά και με στοιχηματικές ευκαιρίες, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων είναι τεράστια.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι καμία από αυτές τις 54 ομάδες δεν θα μπορέσει να φτάσει στο τέλος του δρόμου (είτε στο Μόναχο είτε στο Βουκουρέστι), ωστόσο και άλλες χρονιές έχουν διεξαχθεί συναρπαστικά παιχνίδια, ενώ για να μάθετε ποιες είναι οι επιδόσεις των χωρών που συμμετέχουν σ’ αυτή τη φάση, ανατρέξτε στη σελίδα 10 (στο DNA του Στοιχήματος) και θα δείτε πώς συμπεριφέρθηκαν την τελευταία διετία, με στατιστικά και πίνακες.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, στο κουπόνι του τριημέρου υπάρχει πλήρης αγωνιστική σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, ένα ματς από την Ιρλανδία και την Αμερική, πέντε από τη Νορβηγία, τέσσερα από τη Φινλανδία και το μπαράζ στην Αργεντινή, όπου ακόμα συζητιέται ο ντροπιαστικός υποβιβασμός της Ρίβερ Πλέιτ και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

ΣΤΟ φύλλο της Τρίτης μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα της σεζόν 2011-12 σε Τσάμπιονσιπ, Α’ Αγγλίας και Β’ Αγγλίας, ένα θέμα για το μπλακ-τζακ και τα μυστικά του, μία σελίδα για το Πόκερ, ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και, βέβαια, κυνοδρομίες και ιπποδρομίες.

Καλή μελέτη, καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με Κόπα Αμέρικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις