KING BET Τρίτης 21 Ιουνίου

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ που οι περισσότεροι (κόντρα στην οικονομική κρίση και την καταστροφολογία) προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους (κάποιοι βέβαια τις έχουν ήδη ξεκινήσει) οι ρυθμοί στα κουπόνια δεν μειώνονται, αντίθετα αυξάνονται. Νέα είσοδος στη στοιχηματική ζωή μας η Β’ Βραζιλίας, που θα μας συνοδεύει κυρίως τους θερινούς μήνες όπου δεν υπάρχει έντονη δράση στα άλλα πρωταθλήματα. Ορισμένες ομάδες τις γνωρίζουμε από το πέρασμά τους στην Α’ κατηγορία τα προηγούμενα χρόνια, ορισμένες άλλες θα τις μάθουμε με την πάροδο των αγωνιστικών, προς το παρόν διαβάστε το θέμα στη σελίδα 30 για τις πόλεις που εδρεύουν, τα γήπεδα και τη χωρητικότητά τους.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ χαρακτηρίζει το μεσοβδόμαδο κουπόνι είναι η παρουσία 12 διαφορετικών διοργανώσεων, μαζί με φιλικά Εθνικών ομάδων. Μεγάλος αριθμός για τέτοια εποχή. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Σε Α’, Β’ Σουηδίας και Ιαπωνία υπάρχει πλήρης αγωνιστική, ενώ σε Ιρλανδία και Φινλανδία βρίσκουμε από 4 αγώνες. Οκτώ ματς από το Κύπελλο Νορβηγίας, ένα από τη Β’ Νορβηγίας, τρία από την Αμερική, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ημιτελικοί σε Γκολντ Καπ και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα στρέφονται στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σάντος και Πενιαρόλ διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στη Λατινική Αμερική στον επαναληπτικό του 0-0 πριν από μία εβδομάδα στο Μοντεβιδέο, σε ένα ματς που δημιουργήθηκαν (και χάθηκαν βέβαια) πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαβάσετε στην King Bet της Τρίτης; Ενα θέμα του Κώστα Νικολακόπουλου (σελ. 15) για τον Βιεϊρίνια και τον… καημό του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει, στατιστική ανάλυση του πρωταθλήματος της Β’ Σουηδίας και του Γκολντ Καπ από τον Κοσμά Παπαϊωάννου στη σελίδα 14, μια αναδρομή στους θρύλους της ρουλέτας από τον Professional (σελ. 12), τα ζευγάρια που προέκυψαν από τη χτεσινή κλήρωση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2011-12, ειδήσεις και θέματα για μπάσκετ, κυνοδρομίες, ιπποδρομίες, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, πόκερ και πολλά άλλα.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις