KINGBET Παρασκευής 8 Ιουνίου 2012


ΣΑΝ ΤΟΥΣ φαντάρους μετρούσαμε μία μία τις μέρες. Περιμέναμε την 8η Ιουνίου σαν να παίρναμε το απολυτήριο από το στρατό. Κι από σήμερα είμαστε… ελεύθεροι. Ολοι εμείς που λατρεύουμε το ποδόσφαιρο έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε.
Ετσι (μας) συμβαίνει κάθε δύο χρόνια, είτε με το Παγκόσμιο Κύπελλο είτε με το EURO. Σε λίγες ώρες λοιπόν, στη Βαρσοβία, ανοίγει η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και μάλιστα, είναι όλοι εκεί. Ολες οι μεγάλες Εθνικές ομάδες, όλα τα αστέρια (εξαιρουμένων δύο – τριών περιπτώσεων), άρα οι προσδοκίες μας να ευχαριστηθούμε καλή μπάλα πολλαπλασιάζονται. Οσο για την πρεμιέρα, η αγωνία μας αυξάνεται. Παίζει η Εθνική μας, αυτή η ομάδα που μόλις πριν από 8 χρόνια κατέκτησε την Ευρώπη, που μας έβγαλε στους δρόμους, που μας έκανε εθνικά υπερήφανους.

ΤΟ ΦΥΛΛΟ
που κρατάτε στα χέρια σας (θεωρούμε ότι) έχει τα πάντα. Πρώτα από όλα το περιοδικό CHAMPIONS LIFE, με πλήρη παρουσίαση όλων των ομάδων, πλούσια στατιστικά στοιχεία, τα ρεκόρ του EURO, τα ρόστερ και πολλά άλλα θέματα. Στην εφημερίδα τώρα, θα βρείτε το ρεπορτάζ των αγώνων, τις 11άδες που αναμένεται να παρατάξουν οι προπονητές, ειδικά στοιχήματα, ειδήσεις, προϊστορία, πίνακες, διαιτητές και ό,τι άλλο μπορεί να σας βοηθήσει για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για όλες τις ομάδες. Επίσης, διαβάστε τα επιτεύγματα των 16 τεχνικών που βρίσκονται στην άκρη του πάγκου (σελ. 12-13), τις επιδόσεις των 16 φιναλίστ στην πρεμιέρα (για παράδειγμα, η Αγγλία δεν έχει νικήσει ποτέ την 1η αγωνιστική, σελ. 8), απόψεις για την πορεία της διοργάνωσης (σελ. 17), τα αποτελέσματα της  προκριματικής φάσης (σελ. 16), θέμα για το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Γαλλία και την Αγγλία (14) και, βέβαια, το live betting που από σήμερα λανσάρει ο ΟΠΑΠ. Πώς παίζεται, τι πρέπει να προσέξετε, ποιες είναι οι παγίδες που κρύβει, πότε συμφέρει να ποντάρουμε και άλλα πολλά.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ
η ενημέρωση δεν… ησυχάζει, το www.kingbet.eu θα σας προσφέρει όλα τα τελευταία νέα των αγώνων και της διοργάνωσης, με προτάσεις για στοιχηματισμό, ενώ στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε τις εκτιμήσεις των συνεργατών μας, την κίνηση της στοιχηματικής αγοράς, έχοντας την ευκαιρία να στείλετε και το δικό σας μήνυμα ώστε να διαβαστεί… on air. Καλή μπάλα, καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη με νέες εκπλήξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις