KINGBET Τρίτης 26 Ιουνίου 2012


ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ αισίως στα ημιτελικά του EURO. Χωρίς την Εθνική μας ομάδα (απόλυτα δίκαιη η ήττα στο ματς της Παρασκευής με τη Γερμανία), χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ως τώρα, αλλά με τέσσερις χώρες που διατηρούν τις δικές τους φιλοδοξίες για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου. Καταρχήν, η Ισπανία. Δεν εντυπωσιάζει, δεν τρομάζει, αλλά παίρνει αυτό που θέλει. Είτε εφαρμόζοντας πιστά το πάσινγκ γκέιμ της Μπαρτσελόνα είτε ποντάροντας στη δύναμη των παικτών της Ρεάλ. Οι «φούριας ρόχας» έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση, να κατακτήσουν το τρόπαιο για δεύτερη σειρά διοργάνωση, επιτυχία που δεν έχει να επιδείξει άλλη Εθνική ομάδα στο παρελθόν. Μετά, η Πορτογαλία. Ή, μάλλον, ο Ρονάλντο. Που έχει πάρει από το χέρι τους συμπαίκτες του, τους έφερε μέχρι την τετράδα και φιλοδοξεί να βρεθεί μαζί τους στον τελικό της Κυριακής. Και μάλιστα, αποκλείοντας την κορυφαία ομάδα του κόσμου.



ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και η Γερμανία. Η ομάδα που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ των 15 σερί νικών σε επίσημα ματς, που έχει παρουσιαστεί σταθερή και διαβασμένη και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει, που έχει… ένα γραμμάτιο να ξεπληρώσει την 1η Ιουλίου, απέναντι στους Ισπανούς. Αλλά πριν από αυτό, έχει ένα άλλο… γραμμάτιο, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ την Ιταλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο ή EURO! Για την Ιταλία του τεράστιου Αντρέα Πίρλο, η πρόκριση επί των Αγγλων στα πέναλτι, αλλά και η εμφάνισή της γενικότερα, άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Είναι η άγνοια κινδύνου, είναι ο ενθουσιασμός, είναι το… γούρι που έχουν πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση να γίνονται άνω κάτω με υποθέσεις στημένων αγώνων; Ο,τι κι αν είναι, οι «ατζούρι» έχουν φτάσει ήδη ψηλά και δικαιούνται να κοιτάζουν μακριά.

Διαβάστε τα δύο δισέλιδα-αφιερώματα του Νίκου Μποζιονέλου στους ημιτελικούς και θα καταλάβετε πολλά για τα ζευγάρια που απαρτίζουν τους ημιτελικούς του EURO, με στοιχεία από το παρελθόν και με μικρές, άγνωστες ιστορίες. Μαζί βέβαια με το πλήρες ρεπορτάζ των αγώνων, προτάσεις για ειδικά στοιχήματα, πλούσια στατιστικά και τις επιδόσεις των διαιτητών.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ του τριημέρου υπάρχουν επίσης παιχνίδια από τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, την Αμερική, ο πρώτος τελικός του Λιμπερταδόρες, ενώ στο φύλλο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε και την ανασκόπηση των πρωταθλημάτων μπάσκετ για τη σεζόν 2011-12.

Πριν κάνετε τις επιλογές σας, πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα των αγώνων, ενώ στο διαδικτυακό www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε προτάσεις και ειδήσεις, συμμετέχοντας και με δικά σας μηνύματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις