KINGBET Τρίτης 19 Ιουνίου 2012


ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε από αυτή την Εθνική. Ζήσαμε το έπος της Πορτογαλίας το καλοκαίρι του 2004, κατόπιν ζήσαμε την πρόκριση στο EURO του 2008, μετά ήρθε το Μουντιάλ και η πρώτη νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα, πριν αρχίσει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είχαμε την γκρίνια για τις επιλογές του Σάντος. Πρώτο ματς, 1-1 με την Πολωνία. «Ε, εντάξει, σιγά τον αντίπαλο». Δεύτερο ματς, ήττα 2-1 από την Τσεχία, βγήκαν τα… φτυάρια. «Εγκληματίας ο Σάντος, τι σύνθεση είναι αυτή που έβαλε;».
Παραμονές του αγώνα με τη Ρωσία, είχαμε τα… δώρα του ΟΠΑΠ. «1.65 το διπλό; Αχαστο». Το ζήσαμε και στο betradio εκείνη τη μέρα. Καμιά 500αριά μηνύματα μιλούσαν για τη νίκη των Ρώσων, αρκετοί έπαιζαν διπλό από ημίχρονο, άλλοι είχαν… βρει και τους σκόρερς: «Πλάκα θα κάνει ο Αρσάβιν, όσα έχασε ο Κερζακόφ στα δύο πρώτα ματς, θα τα βάλει με μας, ο Τζαγκόεφ θα συνεχίσει το σερί του» και κάτι τέτοια. Το τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου, το ξέρουμε όλοι. Και σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Ή μήπως την Παρασκευή θα το ξεχάσουμε γιατί έχουμε άλλη μια (πιο μεγάλη) πρόκληση μπροστά μας;



ΑΠΟΨΕ ΚΛΕΙΝΕΙ η πρώτη φάση στο EURO, με τη διεξαγωγή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο. Ξέρουμε ήδη ποιες ομάδες διεκδικούν την πρόκριση, καθώς έχει αποκλειστεί η Σουηδία, δεν ξέρουμε όμως ποια θα μείνει έξω και ποια θα είναι η σειρά κατάταξης. Ανατρέξτε στις σελίδες 22-25 για να δείτε όλα τα σενάρια, τους στόχους κάθε ομάδας, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, τις επιδόσεις του διαιτητή και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, όμως, ξεκινάει και η νοκ άουτ φάση με το ματς Τσεχία – Πορτογαλία. Δύο ομάδων που μπήκαν με ήττες στο τουρνουά, αλλά κατάφεραν να περάσουν στην 8άδα απόλυτα δίκαια όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Στο κουπόνι του τριημέρου, πέρα από τα τρία παιχνίδια για το EURO, υπάρχουν αγώνες από τη Β’ Σουηδίας, από το Κύπελλο Νορβηγίας, τη Φινλανδία, την Αμερική, την Ιρλανδία, τη Β’ Βραζιλίας, το Κύπελλο Βραζιλίας και οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί στο Λιμπερταδόρες, όπου ξεχωρίζει ο βραζιλιάνικος εμφύλιος (σχετικό θέμα έχει ο Σταύρος Κολίλας στη σελίδα 13). Καλή ανάγνωση, καλή επιτυχία στις επιλογές σας, αλλά πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε πληκτρολογήστε www.kingbet.eu για τα τελευταία νέα και ακούστε το διαδικτυακό www.betradio.com για προτάσεις, αναλύσεις και ό,τι άλλο μπορεί να σας βοηθήσει. Τα λέμε τη (μεγάλη) Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις