KINGBET Παρασκευής 29 Ιουνίου 2012


Η ΩΡΑ του τελικού έφτασε. Απομένουν δύο μέρες για να μάθουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης, την ομάδα που για τέσσερα χρόνια (μέχρι το EURO του 2016 στη Γαλλία) θα κουβαλά τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στη «γηραιά ήπειρο». Η φετινή διοργάνωση κύλησε όπως ακριβώς την περιμέναμε. Με εξαίρεση την Ολλανδία, άντε και τη Ρωσία, τα φαβορί επαλήθευσαν τις προσδοκίες των ποδοσφαιρόφιλων, αλλά και των παικτών του στοιχήματος, βρέθηκαν στην 8άδα και από κει και πέρα όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Την Κυριακή λοιπόν στο Κίεβο, οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν με έπαθλο το θρόνο της Ευρώπης.



Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει χρόνος για να διαβάσετε το σπέσιαλ αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει στον τελικό. Με ρεπορτάζ των δύο ομάδων, με πολλά ειδικά στοιχήματα, με στατιστικά, με προτάσεις και την παράδοση στους μεταξύ τους αγώνες. Επίσης, θα θυμηθείτε μαζί μας τις κορυφαίες στιγμές αυτού του EURO, τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη διοργάνωση, ενώ θα βρείτε και ένα ειδικό θέμα για τους τζίρους.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ τον τελικό, στο σημερινό φύλλο (ζητάμε την κατανόησή σας για την ανακατανομή της ύλης, καθώς η εφημερίδα έκλεισε χτες μετά τα μεσάνυχτα και για να είμαστε πλήρεις έπρεπε να αλλάξουμε κάπως τη… σειρά των σελίδων) μπορείτε να δείτε όλα τα πρωταθλήματα του τετραημέρου. Από τα σκανδιναβικά, την Ιρλανδία, τα βραζιλιάνικα, την Αμερική, την Ιαπωνία, μέχρι τα μπαράζ σε Φούτμπολ Λιγκ και Αργεντινή.

Δεν θα βρείτε όμως τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ, καθώς ο Οργανισμός θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα το κουπόνι του τετραημέρου. Εχετε, ωστόσο, τη δυνατότητα να δείτε τον μέσο όρο των αποδόσεων σε όλους τους αγώνες για να ξέρετε πού θα κυμανθούν οι τιμές.

Με την πεποίθηση ότι θα είστε πλήρως ενημερωμένοι, σας θυμίζουμε ότι για όλα τα τελευταία νέα μπορείτε να πληκτρολογήσετε www.kingbet.eu, ενώ στο www.betradio.com θα ακούσετε προτάσεις των συναδέλφων, κινήσεις της αγοράς, παρεμβαίνοντας με τα δικά σας μηνύματα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις