KINGBET Παρασκευής 15 Ιουνίου 2012


ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ «για τόσο είμαστε;». Μήπως δεν «μπορούμε να πάμε παραπάνω;». Μήπως τρέφαμε φρούδες ελπίδες; Μήπως; Οχι, κατηγορηματικά όχι. Αν θέλει κάποιος να… τα χώσει στον «μυρωδιά» Σάντος (παρεμπιπτόντως, στην πρεμιέρα ο Πορτογάλος «έκανε μαγικά» και «ήταν άρχοντας στον πάγκο», έτσι έλεγαν οι ειδήμονες), δικαίωμά του. 

Αν θέλει να… μικρύνει τους Ελληνες παίκτες, ας το κάνει. Αλλά την ιστορία του ποδοσφαίρου δεν τη γράφει μόνο το σκορ στο ταμπλό. Τη γράφει και το πάθος, η δίψα, ακόμα και η αδικία, η ατυχία. Η Εθνική μας λοιπόν μετράει έναν πόντο σε δύο αγώνες, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά για θυμηθείτε πόσες και πόσες φορές ήταν στην ίδια θέση; Και πάντα κατέθετε την ψυχή της, ακόμα κι όταν όλα και όλοι ήταν εναντίον της, όπως τώρα. Αύριο, στη Βαρσοβία λοιπόν, θα κριθεί αν το υπόλοιπο EURO θα έχει χρώμα γαλανόλευκο ή αν αυτό το γλυκό ταξίδι φτάσει στον τερματισμό του. Και ναι, η Ρωσία δείχνει καλύτερη από μας, πιο δεμένη, πιο έτοιμη και με την ψυχολογία στα ύψη. Αλλά ποιος μπορεί να προδικάσει το τέλος μας; Ενα είναι σίγουρο για την ελληνική ομάδα: θα σηκωθεί και θα πολεμήσει.

ΜΕΤΑ ΤΑ αποψινά δύο ματς του 4ου ομίλου για τη 2η αγωνιστική, από αύριο μπαίνουμε στα σενάρια πρόκρισης, καθώς ανοίγει η… τελευταία στροφή. Τι θέλει κάθε ομάδα, τι συμβαίνει στις ισοβαθμίες. Ορεξη να ‘χουμε για κουβέντα (και για στοίχημα). Και είναι φανερό ότι θα παιχτεί πολύ χρήμα στο live, αφού το αποτέλεσμα κάθε αγώνα επηρεάζει την εξέλιξη του άλλου. Εμείς, λοιπόν, ετοιμάσαμε ένα θέμα για το τι συμβαίνει στους δύο πρώτους ομίλους (σελ. 12) όπου έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, ενώ στα δισέλιδα των αγώνων θα βρείτε όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να ποντάρετε. Με πολλά στατιστικά, πίνακες, 11άδες, πλούσιο ρεπορτάζ, ειδικά στοιχήματα, σημεία διαιτητών, παράδοση κ.λπ.

ΠΕΡΑ από EURO, στο κουπόνι υπάρχουν και κάποια πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οπως η Β’ Σουηδίας, η Φινλανδία, η Αργεντινή, οι… δύο Βραζιλίες, η Αμερική, η Ιαπωνία, ενώ κλείνει η σεζόν σε Β’ Ισπανίας (θα μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Λα Κορούνια και τη Θέλτα στην Πριμέρα). Ωστόσο, η ενημέρωση δεν σταματά εδώ. Στο www.kingbet.eu μπορείτε να μάθετε όλα τα τελευταία νέα των αγώνων, με συνεχή ροή ειδήσεων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και στο www.betradio.com μπορείτε να ακούσετε προτάσεις για όλες τις τσέπες, την κίνηση της αγοράς, τις διαφορές τιμών, καθώς και μηνύματα ακροατών. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στην Εθνική μας, καλή ψήφο την Κυριακή και τα λέμε πάλι από Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις