KINGBET Τρίτης 12 Ιουνίου 2012


Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ του Euro ολοκληρώθηκε χτες βράδυ. Κι αν επιχειρήσουμε να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό, μπορούμε να πούμε ότι μας άφησε μια… περίεργη γεύση. Πρώτα απ’ όλα, στην πρεμιέρα είδαμε… δύο ελληνικές Εθνικές ομάδες. Μία στο α’ ημίχρονο όταν μπήκε νωχελικά, επιτρέποντας στους Πολωνούς να προηγηθούν και να βγάζουν εύκολα φάσεις, και μία στην επανάληψη, όταν με 10 παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει, έχασε πέναλτι, της ακυρώθηκε γκολ και δικαιούται να νιώθει αδικημένη από το τελικό 1-1.

ΤΟ ΙΔΙΟ περίεργα νιώσαμε και το Σάββατο. Στοιχηματικά αυτή τη φορά. Ολος ο… ντουνιάς είχε ποντάρει στον άσο της Ολλανδίας, αλλά από τις 28 τελικές προσπάθειες των «οράνιε» ούτε μία βρήκε στόχο, σε αντίθεση με το σουτ του Κρον-Ντέλι. Λίγο αργότερα, ίσχυσε πάλι ο κανόνας του ποδοσφαίρου. Η Πορτογαλία είχε τις ευκαιρίες, αλλά η Γερμανία είχε Γκόμεζ. Κάπως έτσι τα «πάντσερ» πήραν τους 3 βαθμούς. Οσο για τα ματς της Κυριακής, το α’ ημίχρονο του Ισπανία – Ιταλία προσφερόταν για να… γυρίσουμε κανάλι και να δούμε Ναδάλ – Τζόκοβιτς, όμως στην επανάληψη οι δύο ομάδες αποφάσισαν να βάλουν κάτω την μπάλα, να βγουν μπροστά και έτσι απολαύσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που συνέβη για 90…τόσα λεπτά και στο βραδινό παιχνίδι Ιρλανδία – Κροατία.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ η συνέχεια. Σήμερα ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, με τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στους Τσέχους. Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. Απλώς, να τονίσουμε ότι είναι η ευκαιρία μας για να πάρουμε τη νίκη και να αγκαλιάσουμε την πρόκριση στην 8άδα. Η ψυχολογία, παρά τις απουσίες, είναι με το μέρος μας, η παράδοση επίσης, απομένει λοιπόν μια ακόμα κατάθεση ψυχής από τους διεθνείς μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη…

ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ματς, ξεχωρίζει ασφαλώς η σύγκρουση Ολλανδίας – Γερμανίας. Γνώριμο ζευγάρι, που έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις στο παρελθόν (διαβάστε σχετικά στη σελίδα 34). Αλλά και το Δανία – Πορτογαλία, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος, είναι πολύ σημαντικό και ενδεχομένως να αλλάξουν οι ισορροπίες. Για όλα αυτά, μαζί με τα συμπεράσματα των συντακτών, πλούσια στατιστικά, πίνακες, ειδικά στοιχήματα και πολλές προτάσεις θα βρείτε στις επόμενες σελίδες, ενώ στο www.kingbet.eu θα μάθετε όλα τα τελευταία νέα των αγώνων και στο διαδικτυακό www.betradio.com θα ακούσετε εκτιμήσεις, σχόλια και πονταρίσματα. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις