KINGBET Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2012


ΣΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ στοιχηματικούς ρυθμούς συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο, αλλά μη νομίζετε ότι το ενδιαφέρον μειώνεται. Απλά, ο αριθμός των αγώνων είναι μικρός. Πάμε να δούμε τι έχουμε μπροστά μας. Πρώτα απ’ όλα υπάρχει πλήρες πρόγραμμα στο Σαμπιονά, που εξελίσσεται πολύ αμφίρροπο, παρότι πριν από την έναρξη της σεζόν άπαντες θεωρούσαν τον τίτλο υπόθεση της Παρί. Απρόσμενα, η Λυών έχει πάρει… κεφάλι στην κούρσα, με 5 βαθμούς διαφορά από τις δύο ομάδες που βρίσκονται στη 2η θέση (Παρί, Μαρσέιγ) και 8 από άλλες τέσσερις (Σεντ Ετιέν, Βαλενσιέν, Μπορντό και Ρεν), σε μια κούρσα που προμηνύεται ανοιχτή μέχρι το φινάλε. Την Τρίτη και την Τετάρτη διεξάγεται η 17η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Βαλενσιέν – Παρί Σεν Ζερμέν, ένα ζευγάρι που έχει βγάλει 10 goal/goal στα ισάριθμα τελευταία ματς, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.



Από τα υπόλοιπα, θα σταθούμε στο Μπαστιά – Μαρσέιγ (ανέκαθεν, η Κορσική ήταν αφιλόξενος τόπος για τους Μασσαλούς) και στο Μπορντό – Σεντ Ετιέν της Πέμπτης, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουδείς υπολόγιζε ότι μπορούν να μπουν σφήνα στη διεκδίκηση της κορυφής. Οσο για τη Β’ κατηγορία, το Καέν – Μονακό είναι το πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ χώρα και διοργάνωση. Αγώνες Λιγκ Καπ και Κυπέλλου στην Αγγλία, συν ένα εξ αναβολής στην Πρέμιερ Λιγκ (Σάντερλαντ – Ρέντινγκ), τα ίδια σχεδόν και στη Σκωτία (Κύπελλο και μικρές κατηγορίες), Κύπελλο στην Ιταλία όπου και οι τέσσερις γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα, Κύπελλο στην Ισπανία (Οσασούνα – Βαλένθια παίζουν πάλι μεταξύ τους, τέσσερις μέρες μετά το ματς πρωταθλήματος, στο νικηφόρο ντεμπούτο του Βαλβέρδε), Κύπελλο σε Βέλγιο και Τουρκία, ενώ μακριά από την Ευρώπη έχουμε τρεις αγώνες: δύο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και τον τελικό στο Σουνταμερικάνα ανάμεσα στη Σάο Πάολο και την Τίγκρε (σχετικό θέμα από τον Σταύρο Κολίλα στη σελίδα 11).

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, φουλ πρόγραμμα στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ (Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ), όπου θα βγουν τα τελευταία εισιτήρια από τη φάση των ομίλων και θα διαμορφωθούν τα γκρουπ στους «16». Βάλτε και το ΝΒΑ που κρύβει πολλές εκπλήξεις τελευταία και έχετε το πλήρες μενού του τριημέρου.

Με προσεκτική μελέτη των στοιχείων που σας δίνουν οι συντάκτες της εφημερίδας, τη δική σας γνώση και την τύχη που είναι πάντα απαραίτητη, ο δρόμος για το ταμείο είναι ανοιχτός. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις