KINGBET Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου 2012


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για να πάρετε το σημερινό φύλλο στα χέρια σας είναι να μην έχει καταστραφεί ο κόσμος, όπως προφήτευσαν οι Μάγιας. Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα μπορείτε να διαβάσετε όσα… προφητεύουν οι συντάκτες της εφημερίδας για τα ματς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι. Μια που είπαμε για κουπόνι, να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΠΑΠ εξέδωσε εβδομαδιαίο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας τους αγώνες από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη. Ποιοι παίζουν αυτές τις μέρες; Ολοι, εκτός από Ελληνες και Γερμανούς. Η δική μας Λίγκα αποφάσισε να… χαρίσει στιγμές ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές (αν και υπάρχει Κύπελλο σήμερα και αύριο), ενώ η γερμανική Ομοσπονδία δεν θέλει να ταλαιπωρήσει χειμωνιάτικα τις ομάδες και έδωσε ένα μήνα άδεια. Τα άλλα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά και μάλιστα με σημαντικά παιχνίδια.



ΞΕΚΙΝΑΜΕ από Πρέμιερ Λιγκ, που περιλαμβάνει τη δύσκολη υποχρέωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ουαλία κόντρα στη Σουόνσι, ωστόσο ο Μάκης Μηνδρινός βρήκε ενδιαφέροντα στατιστικά για τα κυριακάτικα ματς των «κόκκινων διαβόλων», μαζί με τις φτωχές επιδόσεις της Νιούκαστλ τον Δεκέμβριο και την εξαιρετική παράδοση του Ντέιβιντ Μόγιες με τη Γουέστ Χαμ. Ολα αυτά, συν πολλά ακόμα, τα παρουσιάζει στο δισέλιδο 16-17.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Η Γιουβέντους κατεβαίνει στην ουδέτερη Πάρμα για να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι, η Νάπολι (συνεχίζει με -2 βαθμούς μετά την τιμωρία της) πάει στην Τοσκάνη για να παίξει με τη Σιένα, ωστόσο το μεγάλο ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν. Πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο, όσον αφορά την κούρσα για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, το πρόγραμμα ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ. Η Μπαρτσελόνα επισκέπτεται το Βαγιαδολίδ, στον απόηχο από τα άσχημα μαντάτα για την υγεία του Βιλανόβα. Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ που ταξιδεύει στη Μάλαγα, ενώ η Ατλέτικο περιμένει τη Θέλτα και η Μπέτις τη Μαγιόρκα.

Στη Γαλλία, από τους τρεις πρωτοπόρους, οι δύο δεν θα… κουνηθούν από την έδρα τους, καθώς η Λυών και η Μαρσέιγ θα υποδεχθούν τη Νις και τη Σεντ Ετιέν αντίστοιχα. Δεν ισχύει το ίδιο για την Παρί, η οποία παίζει με την Μπρεστ εκτός έδρας και στοχεύει στην 4η σερί νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή.

Κατά τα λοιπά, πλήρες πρόγραμμα σε Σκωτία, Τουρκία (ξεχωρίζει το ματς Τραμπζονσπόρ – Γαλατασαράι), Βέλγιο και Ολλανδία, σε ένα κουπόνι με πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Μελετήστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία στην King Bet της Παρασκευής, επισκεφθείτε το www.kingbet.net για τα τελευταία νέα των αγώνων και καλή επιτυχία.

* Η επόμενη King Bet θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις