KINGBET Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2012


ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Κύπελλα έριξαν αυλαία για το 2012. Μπροστά μας έχουμε την κλήρωση της 20ής Δεκεμβρίου στη Νυών για να μάθουμε τα ζευγάρια και μετά ραντεβού στα μέσα Φεβρουαρίου με τους νοκ άουτ αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Αρα, τι μένει; Να πέσουμε με τα… μούτρα στα πρωταθλήματα που συνεχίζονται κανονικά σε Ευρώπη και Αργεντινή, αναζητώντας τα ματς που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αλλά, για δείτε λίγο τι έχουμε τούτο το γουικέντ. Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι κλέβουν την παράσταση και αναμένεται να τραβήξουν τζίρο. Ενα στην Ελλάδα και ένα στην Αγγλία. Για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, έχουν γραφτεί τόνοι βιβλίων, αλλά ουδείς μπορεί να αποτυπώσει στο χαρτί το πάθος και την ένταση που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Αντίπαλοι σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα αθλήματα, φέτος μάλιστα το προχώρησαν και… διαδικτυακά, με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις να βγαίνουν ακόμα και πριν από την έναρξη της σεζόν!



Για μας όμως, υπάρχουν μόνο τα… 90τόσα λεπτά του αγώνα, οι πρωταγωνιστές –ελπίζουμε να- είναι μόνο οι παίκτες και για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, ο Πάνος Κραψίτης παρουσιάζει τη στατιστική πλευρά (σελ. 13), με πίνακες, συστήματα, παράδοση, σκόρερ και ειδικά στοιχήματα.

ΤΟ ΣΙΤΙ – ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως το πιο σκληρό ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ. Από τότε δηλαδή που οι «σίτιζενς» έφτασαν να διεκδικούν (και εν τέλει να κατακτούν, πέρσι) τον τίτλο. Θα θυμάστε ίσως το 1-6 του Οκτωβρίου του 2011, σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της Σίτι, αλλά και το 1-0 του περασμένου Απριλίου, που ουσιαστικά χάρισε το πρωτάθλημα στη… γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Αν δεν τα θυμάστε, διαβάστε το θέμα του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 18-19), μαζί με τις επιδόσεις του διαιτητή που θα σφυρίξει το ματς αυτό, αλλά και όλα της 16ης αγωνιστικής, τα στατιστικά των αντιπάλων και τι σημείο ξεχωρίζει στις τελευταίες αναμετρήσεις τους.

ΠΑΜΕ ΝΑ περάσουμε τη Μάγχη, για να βρούμε το Σεντ Ετιέν – Λυών στο Σαμπιονά, ένα ζευγάρι με πλούσιο παρελθόν. Κατηφορίζοντας στο ταξίδι μας ανά την Ευρώπη, συναντάμε το Ιντερ – Νάπολι στο Καμπιονάτο, τις μοναδικές πιθανότατα ομάδες που μπορούν να κοντράρουν τη Γιουβέντους στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Μήπως ξεχάσαμε να πάμε ανατολικά, προς Πορτογαλία μεριά; Μας… στέλνει εκεί ο Σταύρος Κολίλας που γράφει (σελ. 11) για τη μάχη των «αετών» με τα «λιοντάρια». Σπόρτινγκ εναντίον Μπενφίκα το βράδυ της Δευτέρας, στο κλάσικο της Λισσαβώνας.

Α, να μην παραλείψουμε την τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, τη δοκιμασία της Μπαρτσελόνα στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις και το Αϊντχόφεν – Τβέντε όπου νικήτρια θα είναι η… Φιτέσε και ο Αγιαξ. Για τα υπόλοιπα, στην King Bet της Παρασκευής με αναλύσεις, προτάσεις, παρασκήνιο και πολλά στατιστικά. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις