KINGBET Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2012


Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ που ξεκίνησε χτες θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο εκπροσώπων μας. Κι αν για τον Ολυμπιακό ξέρουμε εδώ και 15 μέρες ότι θα τον βρούμε μπροστά μας τον Φεβρουάριο, στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, για τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Πάμε να τα δούμε χρονικά.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποχαιρετά απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας την ομάδα που έχει βρει μπροστά του άλλες δύο φορές τα τρία τελευταία χρόνια. Η Αρσεναλ είχε έρθει το 2009 και το 2011 στο Φάληρο, φεύγοντας ηττημένη, ωστόσο και στις δύο αυτές περιπτώσεις ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, σε αντίθεση με το σημερινό όπου διεκδικεί την 1η θέση στον όμιλο. Μη νομίζετε όμως ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν στόχο.



Καταρχήν, τους περιμένει ένα εκατομμύριο ευρώ σαν κερδίσουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπουν στους ισχυρούς για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας και το δεύτερο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οσο για τα υπόλοιπα ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στο «σεντόνι», οι 13 από τις 16 ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους, ενώ άλλες 6 διεκδικούν τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σαχτάρ – Γιουβέντους, Μπράγκα – Γαλατασαράι, Σέλτικ – Σπαρτάκ Μόσχας, που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη, ενώ το πιο εμπορικά ζευγάρια του διημέρου είναι τα Ρεάλ – Αγιαξ, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα, Παρί Σ.Ζ. – Πόρτο και Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τα πράγματα στο Γιουρόπα Λιγκ. Για τον Παναθηναϊκό όμως, είναι απλά: με νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» τερματίζει στη 2η θέση του 10ου ομίλου και συνεχίζει τη νέα χρονιά, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός. Ασφαλώς, η αποστολή των «πρασίνων» δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχει πίστη, καθώς είναι εμφανής η αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών μετά την έλευση του Ρότσα. Βάλτε και την απουσία του ποιοτικότερου ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και τον «οδηγό» από την περσινή νίκη του ΠΑΟΚ σ’ αυτό το γήπεδο και θα καταλάβετε γιατί το «τριφύλλι» πάει στο Λονδίνο γεμάτο αισιοδοξία.

ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ, υπάρχουν επίσης αγώνες από Αγγλία (Λιγκ Τρόφι και Κόνφερενς), από το Κύπελλο Ιταλίας, το Κύπελλο Δανίας, τη Σκωτία και τον πρώτο τελικό του Σουνταμερικάνα ανάμεσα στην Τίγκρε και τη Σάο Πάολο. Πλούσιο ρεπορτάζ, με στατιστικά, πίνακες, παράδοση, προτάσεις και παρασκήνιο θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης, μαζί βέβαια με πολύ μπάσκετ, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και στήλες για όλα τα γούστα. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις