KINGBET Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2012


ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ στην 21η Δεκεμβρίου, όπου έρχεται (σύμφωνα με την προφητεία των Μάγιας) το τέλος του κόσμου, είπαμε να απολαύσουμε αυτές τις… τελευταίες μέρες, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο με στοίχημα. Και βρήκαμε πάρα πολλά ενδιαφέροντα ματς για το τετραήμερο που έχουμε μπροστά μας. Πάμε να τα δούμε.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τους πιο… καυτούς πιστολέρο της Ευρώπης. Μέσι και Φαλκάο έχουν ραντεβού το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη. Ο Αργεντίνος συνεχίζει το βιολί του (έφτασε τα 88 γκολ στη σεζόν), ο Κολομβιανός έριξε 5 την προηγούμενη εβδομάδα στη Λα Κορούνια και πάει… φορτσάτος στο «Καμπ Νόου», για να αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο (μετά τον Μέσι βέβαια, μην τα ισοπεδώσουμε όλα). Αυτό είναι το καλύτερο ματς στην Ισπανία, εξάλλου έχει και βαθμολογικό κίνητρο, αφού αν νικήσει η Ατλέτικο, πλησιάζει στους 3 πόντους.



Από την Αγγλία δεν ξεχωρίζει κάποιο ματς, γιατί, πολύ απλά, όλα είναι κρίσιμα και σημαντικά. Από το ΚΠΡ – Φούλαμ, μέχρι το Νιούκαστλ – Σίτι και το Ρέντινγκ – Αρσεναλ, για τα οποία θα βρείτε σχετικό θέμα του Μάκη Μηνδρινού (σελ. 16-17).
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, έχουμε λήξη α’ γύρου και έναν μήνα διακοπή. Για να κάνουν οι ομάδες καλές γιορτές οφείλουν να δώσουν τα πάντα στα ματς του τριημέρου, ενώ υπάρχουν πολλά πρόσωπα (όπως ο Στέφενς της Σάλκε) που τραβούν πάνω τους τα φώτα. Ο Γεράσιμος Μανωλίδης τα παρουσιάζει στη σελίδα 31. Στην Ιταλία, βρίσκουμε το Λάτσιο – Ιντερ που κλέβει την παράσταση, αλλά και το ντέρμπι της Τοσκάνης, Φιορεντίνα – Σιένα.

Στη Γαλλία, έχουμε Παρί – Λυών, με τη διαφορά των δύο ομάδων στους τρεις βαθμούς και την αγωνία στο κατακόρυφο. Ο Θανάσης Κυλώνης χρίζει φαβορί τον «Ιμπρα» και την παρέα του, αλλά δεν του αρέσει η απόδοση (σελ. 55).

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ είναι το μεγαλύτερο ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη; Το Γαλατά – Φενέρ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής. Ο Νίκος Μποζιονέλος ετοίμασε στατιστικά, έβγαλε τις συνθέσεις και έφτιαξε έξτρα αφιέρωμα (σελ. 67) για το clasico της Πόλης.

Τι ξεχάσαμε; Το δικό μας πρωτάθλημα, στην τελευταία αγωνιστική του 2012, με πολλά σπουδαία ματς. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Κέρκυρα – Πανθρακικός και κλείνει με το ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, ενώ Αρης και ΑΕΚ παίζουν με τη… φωτιά υποδεχόμενοι Ξάνθη και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Για τα υπόλοιπα, διαβάστε στην King Bet της Παρασκευής, επισκεφθείτε το www.kingbet.net για τα τελευταία νέα, ακούστε στο διαδικτυακό www.betradio.com προτάσεις και ειδήσεις, βάλτε τη δική σας γνώση και καλή επιτυχία. Τα λέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις