KINGBET Τρίτης 18 Δεκεμβρίου 2012


ΑΝ ΣΑΣ έχουν δημιουργηθεί απορίες σχετικά με τους αγώνες μεσοβδόμαδα, εδώ είμαστε να τις απαντήσουμε. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο τριήμερο και τι μπορούμε να βρούμε. Στο κουπόνι κυριαρχούν οι αγώνες σε διάφορα Κύπελλα. Από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, μέχρι Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, συν Λιγκ Πορτογαλίας, συν Λιγκ Καπ Αγγλίας και Λιγκ Τρόφι συνθέτουν ουσιαστικά το στοιχηματικό σκηνικό. Αντε, βάλτε και ολίγη από Τσάμπιονσιπ, Β’, Γ’ Σκωτίας, Κόνφερενς, Α’, Β’ Ισπανίας και έχετε το πλήρες μενού. Οι ερωτήσεις λοιπόν που πιθανόν θα απευθύνετε:
ΓΙΑΤΙ είναι τιμωρημένος ο Κέιχιλ της Τσέλσι στο ματς του Λιγκ Καπ με τη Λιντς, αφού τιμωρήθηκε σε διοργάνωση της FIFA; Ο Σταύρος Κολίλας βρήκε μια… ξεχασμένη παράγραφο και την καταθέτει (σελ. 9). Τι συμβαίνει στη Σάλκε μετά την αποπομπή του Χουμπ Στέφενς;



Ο Γεράσιμος Μανωλίδης (σελ. 18-19) προβλέπει ότι ο αντικαταστάτης του Ολλανδού, Γενς Κέλερ, θα μείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Πόσοι Βερονέζοι θα πάνε σήμερα στο «Μεάτσα» για το ματς Κυπέλλου με την Ιντερ; Ο Πάνος Γαρίδης (σελ. 20) τους μέτρησε έναν προς έναν και τους έβγαλε περίπου 8.000, με προοπτική να φτάσουν τους 10.000 μέχρι το βράδυ. Γιατί την Πέμπτη διεξάγονται τρεις αγώνες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν; Ο Γιώργος Χαϊκάλης (σελ. 23) δεν γνωρίζει την απάντηση.

Πολύ απλά, έτσι τους όρισε η Ομοσπονδία. Πόσα σερί ματς έχει κερδίσει στα πέναλτι η Μπράντφορντ; Εννέα! Τα παρουσιάζει ο Αντώνης Λιάσκος (σελ. 17), με τον θαυμασμό έντονο στο… γράψιμό του. Αναζητείτε σημεία από Κύπελλο Τουρκίας ή Λιγκ Καπ Πορτογαλίας που συχνά πυκνά βγάζουν «λαβράκια»; Ανατρέξτε στις σελίδες 27-29 και θα βρείτε αρκετά από δαύτα. Αν, πάλι, θέλετε να δείτε τις κινήσεις της αγοράς, η σελίδα 6 (Radar, Asian) θα σας λύσει όλες τις απορίες.

ΑΥΤΑ ΜΕ ποδόσφαιρο, γιατί έχουμε και μπάσκετ. Φουλ πρόγραμμα στην Ισπανία, κάτι σκόρπια ματς από Ελλάδα και Γερμανία, μαζί με ΝΒΑ, για τα οποία θα βρείτε λεπτομερή ενημέρωση από τον Γιάννη Ψαράκη (σελ. 35-37). Από τα υπόλοιπα, στο φύλλο της Τρίτης έχουμε πόκερ, ΚΙΝΟ, Λόττο, Τζόκερ, ιππόδρομο και θέματα για τους πράκτορες. Αφού μελετήσετε προσεκτικά, επισκεφθείτε το www.kingbet.net για τα τελευταία νέα όλων των αγώνων και καλή επιτυχία.
Ποιο ήταν το ματς που έδωσε τη μεγαλύτερη απόδοση μέσα στο 2012; Η απάντηση σε λίγες μέρες…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις