KINGBET Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2012


ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ εκείνη τη διαφήμιση με τα λαγουδάκια που συνέχιζαν να δουλεύουν γιατί είχαν γνωστή μάρκα μπαταρίας, ενώ τα υπόλοιπα έπεφταν κάτω; Ε, κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνονται τούτες τις μέρες οι Βρετανοί. Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει διακοπή λόγω εορτών, αλλά στο Νησί δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Το Σ/Κ 22-23 Δεκεμβρίου είχαν πλήρη αγωνιστική, στις 26 πάλι τα ίδια, αύριο και την Κυριακή ξανά στο γήπεδο και ο… χριστουγεννιάτικος Γολγοθάς θα συνεχιστεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Δηλαδή, 4 ματς μέσα σε 10 μέρες. Κι αν νομίζετε ότι δεν βλέπουμε θέαμα, γελιέστε. Ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ» (πάλι ανατροπή η Γιουνάιτεντ), μεγάλη μπάλα η Τότεναμ στο «Βίλα Παρκ», τρία γκολ στα 12 πρώτα λεπτά στο «Μπριτάνια», νίκη για τη Γουέστ Μπρομ επί της αγχωμένης ΚΠΡ. Για να μην πάμε και στις μικρότερες κατηγορίες, όπου και εκεί είχαμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.



ΑΥΡΙΟ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά αμφίρροπα ματς. Πολύ ενδιαφέρον το Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ, δοκιμασία της Σίτι στο Νόριτς και της Τότεναμ στο Σάντερλαντ, ενώ μεθαύριο υπάρχουν δύο αγώνες φωτιά: Εβερτον – Τσέλσι και ΚΠΡ – Λίβερπουλ. Το καλύτερο ορεκτικό δηλαδή πριν από το… πιάτο της Πρωτοχρονιάς, για το οποίο θα μιλήσουμε στο άλλο φύλλο. Τι άλλο έχουμε στο κουπόνι; Πλήρες πρόγραμμα σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας και Κόνφερενς, ένα ματς Κυπέλλου Αγγλίας, 21 αγώνες στη Σκωτία και άλλους 11 στη Β’ Ιταλίας, 7 αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και δύο από το Κύπελλο Ιαπωνίας. Εκτός όμως από ποδόσφαιρο, έχουμε και πολύ μπάσκετ, με τρία ματς για την Ευρωλίγκα και φουλ δράση σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και ΝΒΑ, για τα οποία θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία στις σελίδες 46-50.

ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ετοιμάσει και ένα ειδικό θέμα στο (στοιχηματικό) 2012 που μας αποχαιρετά σε τρεις μέρες. Θα δείτε όλες τις μεγάλες εκπλήξεις της χρονιάς ανά μήνα, τις κορυφαίες αποδόσεις σε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά και όλες τις ανατροπές σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Κρατήστε αυτό το αφιέρωμα και θυμηθείτε τα πιο «τρελά» αποτελέσματα που σημειώθηκαν: πότε και υπό ποιες συνθήκες έγιναν, πόσο πλήρωσαν και ποιες ομάδες «πρωταγωνίστησαν».

Το σημερινό φύλλο είναι το τελευταίο του 2012, καθώς η KING BET, όπως και όλες οι στοιχηματικές εφημερίδες, θα κυκλοφορήσει ξανά… του χρόνου, την Πρωτοχρονιά δηλαδή, με όλες τις ειδήσεις για την αγωνιστική εκείνης της ημέρας. Εχετε τρεις… τρόπους για να οδηγηθείτε στο ταμείο: με προσεκτική μελέτη των στοιχείων που σας παραθέτουμε στις επόμενες σελίδες, με… επίσκεψη στο www.kingbet.net για τα τελευταία νέα των αγώνων και με ακρόαση στο διαδικτυακό www.betradio.com όπου μπορείτε να ακούσετε προτάσεις από τους συντάκτες και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Καλή επιτυχία και καλή Πρωτοχρονιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις