KING BET Τρίτης 11 Ιουνίου 2013

ΣΑΝ να πέφτει η αυλαία της σεζόν αυτή τη βδομάδα. Μετά το σφύριγμα της λήξης των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και την αγωνιστική της περασμένης αγωνιστικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ερχόμενο τριήμερο σβήνουν τα φώτα. Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων στην ευρωπαϊκή Ζώνη, άλλων τεσσάρων στη Λατινική Αμερική, δύο στην Αφρική, τεσσάρων στην Ασία και τριών στην Κεντρική Αμερική, ουσιαστικά κλείνει ένας κύκλος που θα ανοίξει πάλι στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε όλο αυτό το διάστημα θα βρούμε μπροστά μας κάτι… σκόρπια ματς από τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι Εθνικές ομάδες θα έχουν όλο το χρόνο για ξεκούραση. Μια που πιάσαμε το μεγάλο ραντεβού του 2014, αξίζει να διαβάσετε το θέμα του Αντώνη Καρπετόπουλου (σελ. 47), ο οποίος αποκαλύπτει πού θα ποντάρει τα λεφτά του, ποια Εθνική δηλαδή τον έχει πείσει ως τώρα ότι μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο στη Βραζιλία.



ΕΚΤΟΣ από άντρες, έχουμε και άλλες… ηλικίες τούτο το τριήμερο. Κορυφαίο γεγονός, βέβαια, το Euro για τους Under-21 που συνεχίζεται στα γήπεδα του Ισραήλ. Τι είδαμε μέχρι τώρα; Τρεις πολύ δυνατές ομάδες (Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία) που έχουν το απόλυτο νικών, μια απογοήτευση (η Αγγλία δεν… βλέπεται) και άλλες τέσσερις που παλεύουν να αποδείξουν κάτι αλλά δεν μπορούν (Νορβηγία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρωσία). Από θέαμα, λίγα πράγματα. Υπάρχει πολύ άγχος στους πιτσιρικάδες, λόγω και της παρουσίας πολλών μάνατζερ και προπονητών στις εξέδρες. Κατά τα λοιπά, έχουμε Under-19, διεθνή φιλικά, Φινλανδία, εξ αναβολής ματς από Β’ Σουηδίας και Β’ Νορβηγίας, Α’ Βραζιλίας και πλήρη αγωνιστική στη Β’ Βραζιλίας, λίγες μέρες πριν διακόψουν για να αφοσιωθούν στο Συνομοσπονδιών.

ΤΙ ΑΛΛΟ θα βρείτε στην King Bet της Τρίτης; Πολύ μπάσκετ, με τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να κλέβει την παράσταση, μπέιζμπολ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και πολλές προτάσεις για σωστό ποντάρισμα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις