KING BET Παρασκευής 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ γράφει 363 μέρες. Τόσες απομένουν μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2014. Για να μπείτε στη… συζήτηση, αρκεί να γνωρίζετε ότι η σέντρα θα δοθεί στις 12 Ιουνίου, με τη Βραζιλία να αντιμετωπίζει την … (βάλτε την ομάδα της αρεσκείας σας, γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες θα πάνε εκεί). Και μέχρι τότε τι κάνουμε; Απλά περιμένουμε να τελειώσει η προκριματική φάση σε όλες τις Ζώνες και μεταθέτουμε το ενδιαφέρον μας στο Κονφεντερέισονς Καπ (ή Συνομοσπονδιών, όπως θέλετε πείτε το) που ξεκινάει αύριο σε 6 πόλεις της Βραζιλίας, ως test event ενόψει Μουντιάλ. Το Συνομοσπονδιών καθιερώθηκε ως μια καλή ευκαιρία να δουν οι διοργανωτές την εξέλιξη των εργασιών στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά έχουμε δει κατά καιρούς σπουδαία παιχνίδια. 

Και μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι και η δική μας Εθνική είχε την τιμή να συμμετάσχει το 2005 ως κάτοχος του Euro. Ασχετα αν τα αποτελέσματά της (δύο ήττες, μία ισοπαλία, μηδέν γκολ), καλό είναι να τα ξεχάσουμε…
ΠΟΙΕΣ ομάδες συμμετέχουν φέτος; Τρεις από τις κορυφαίες του Κόσμου (Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία), άλλες τρεις από τις θεωρητικά… δεύτερες δυνάμεις (Ουρουγουάη, Μεξικό, Ιαπωνία), η Νιγηρία (με τα up και down της) και η Ταϊτή. Κεσκεσέ Ταϊτή; Να σας πούμε τη (μαύρη μας) αλήθεια, ελάχιστα πράγματα γνωρίζαμε για τη χώρα αυτή. Ούτε κατά πού πέφτει. Γι’ αυτό αναθέσαμε στον Σταύρο Κολίλα (σελ. 11) να μας την παρουσιάσει. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΕΡΑ από τα τεκταινόμενα στη Βραζιλία (η διοργάνωση θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι την 30ή Ιουνίου), έχουμε και το Euro των μικρών (Under-21) στο Ισραήλ, με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Οι τέσσερις ομάδες που έφτασαν ως εδώ (Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία) απέδειξαν επί χόρτου ότι ξεχώριζαν από τις υπόλοιπες και τώρα έχουν βρεθεί μια ανάσα (ή μόλις δύο ματς) από το τρόπαιο. Πάμε παρακάτω.

Στο κουπόνι βρίσκουμε προκριματικά Μουντιάλ στην αφρικανική Ζώνη, πλήρες πρόγραμμα σε Ιρλανδία, Β’ Σουηδίας, Β’ Νορβηγίας, Φινλανδία, Αργεντινή, αγώνες από Α’ Σουηδίας και Αμερική, συν τις δύο ρεβάνς των πλέι οφ στη Β’ Ισπανίας. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε στην King Bet της Παρασκευής, συν μπάσκετ, μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες. Καλή επιτυχία και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις