KING BET Τρίτης 25 Ιουνίου 2013

ΕΧΟΥΝ δίκιο τελικά οι προπονητές που όταν η ομάδα τους κατεβαίνει σε ένα ματς με τη στάμπα του φαβορί κάνουν το παν για να την… αποτινάξουν. Είδατε τι έγινε το Σάββατο στο Μουντιάλ των Νέων και ειδικά στον αγώνα της Εθνικής μας. «Φαβορί το Μεξικό», «Τετράδα το Μεξικό» και άλλα τέτοια φώναζαν οι… ειδικοί, πάρ’ το κάτω το Μεξικό. Θα το καταλάβατε και από τις αποδόσεις που κυκλοφόρησαν οι μπουκ γι’ αυτό το ζευγάρι. Το διπλό της Εθνικής μας πλήρωνε 4.00 (!), τεράστιο νούμερο για τέτοιο επίπεδο ποδοσφαιριστών. Και τώρα τι γίνεται; Τώρα, η Εθνική μας βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και πλέον διεκδικεί στα ίσα την πρώτη θέση, αρκεί βεβαίως να νικήσει το Μάλι. Οσο για τη στάμπα του φαβορί που έχει πλέον η ελληνική ομάδα, ελπίζουμε ο Τσάνας να βρει τρόπο να την αποτινάξει…



ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Νέων πρόσφερε ωραίες αναμετρήσεις στις τέσσερις πρώτες μέρες. Με πολλά και ωραία γκολ (σαν του Κολοβού, κανένα…), με ποδοσφαιριστές που βγάζουν πολύ ταλέντο, υπό το βλέμμα των κάθε λογής μανατζαραίων που βρίσκονται στην Τουρκία. Ανάμεσά στους θεατές (όχι ως μάνατζερ, βέβαια) και ο δικός μας Αντώνης Καρπετόπουλος που συνοψίζει (σελ. 47) τα όσα είδε την 1η αγωνιστική και καταθέτει τις προτάσεις του για όσα θα δούμε.
ΕΧΟΥΜΕ και τους δύο ημιτελικούς στο Συνομοσπονδιών το επόμενο διήμερο. Βραζιλία – Ουρουγουάη ο πρώτος, Ισπανία – Ιταλία ο δεύτερος. Και από αναμνήσεις, άλλο τίποτα σ’ αυτά τα δύο ζευγάρια. Μπορείτε να διαβάσετε πάρα πολλά στις δύο σελίδες που είναι αφιερωμένες στους ημιτελικούς (13-14), ωστόσο δείτε και τι «βγάζει» η παράδοση στο θέμα του Κοσμά Παπαϊωάννου (DNA, σελ. 6).

ΤΙ ΑΛΛΟ θα βρείτε στο φύλλο της Τρίτης; Αναλύσεις και προτάσεις για τα ματς σε Α’, Β’ Σουηδίας, Φινλανδία, Κύπελλο Νορβηγίας (την προηγούμενη εβδομάδα προκρίθηκαν και οι επτά γηπεδούχες ομάδες!), ενώ παρουσιάζουμε τα προγράμματα της νέας σεζόν σε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας. Και για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα, ο Μάκης Μηνδρινός γράφει τι έχει συμβεί στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου: μεταγραφές, αλλαγές προπονητών, αποδόσεις, παρασκήνιο.

Για το τέλος αφήσαμε τρεις διαφορετικές σελίδες: ο Σταύρος Κολίλας (σελ. 11) μας γνωρίζει τις new entries των κουπονιών, τις ομάδες δηλαδή που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σ’ αυτά τα 13 χρόνια που υπάρχει νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα, ο Βαγγέλης Λυκάκης (σελ. 41) αναδεικνύει τους 11 καλύτερους ποδοσφαιριστές της σεζόν που μόλις τελείωσε στην Αργεντινή («προσφορά» στους σκάουτερ των ομάδων), ενώ θα βρείτε και τις κληρώσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα που διεξήχθη τη Δευτέρα (σελ. 10). Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις