KING BET Παρασκευής 21 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ από έναν μήνα περίπου τελείωναν τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μας είχε πιάσει… θλίψη εδώ στα γραφεία της KINGBET και αναρωτιόμασταν «πώς θα βγει το καλοκαίρι;». Ψάχναμε να βρούμε τι διοργανώσεις θα έχει αυτό το δίμηνο της… ανάπαυσης και δεν βλέπαμε κάτι αξιόλογο. Αμ, δε. Μια χαρά πήγε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-21, ακόμα καλύτερα κυλάει το Συνομοσπονδιών, ενώ μπροστά μας έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Under-20. Και μην πείτε «έλα μωρέ, σιγά», γιατί μάλλον δεν ξέρετε πόσοι παίκτες έχουν αναδειχθεί κατά το παρελθόν σ’ αυτό το Μουντιάλ Νέων. Θέλετε έτσι πρόχειρα δύο-τρία ονόματα; Ενας κύριος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κάποιος άλλος που τον φώναζαν Φαν Μπάστεν και πιο πρόσφατα, ένας κοντοπίθαρος που παίζει στην Μπαρτσελόνα, σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο και θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Μέσι, τον λένε.



Πριν λοιπόν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το 17σέλιδο αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under-20 που ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Τουρκίας, ανατρέξτε στο θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 10-11) που… πήρε σβάρνα όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις και παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο. Η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας Νέων, τα παιδιά που πέρσι γοήτευσαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των μικρών ηλικιών, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Και για να μπείτε στο κλίμα του τουρνουά, ο Νίκος Μποζιονέλος ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα να αποκαλύψει τα φαβορί της διοργάνωσης, να μας πει τι πρέπει να προσέξει η Εθνική μας και να κάνει τις προβλέψεις του.

ΣΤΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, άπαντες περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου. Ιταλία – Βραζιλία αύριο το βράδυ στην «Αρένα Φόντε Νόβα». Οχι ότι θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση (αμφότερες έχουν περάσει στα ημιτελικά), αλλά όταν συναντιούνται η πεντάκις με την τετράκις πρωταθλήτρια Κόσμου, είναι από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός. Ειδικά, δε, με την εικόνα που έδειξαν στα δύο πρώτα ματς, η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

ΚΑΤΑ ΤΑ λοιπά, έχουμε μπροστά μας την τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή. Ο Βαγγέλης Λυκάκης έβγαλε ετυμηγορία για το τι θα γίνει και προτείνει τα σημεία που έχουν αξία. Εχουμε, επίσης, φουλ δράση σε Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Αμερική, Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, με σημαντικά ματς και στοιχηματικές ευκαιρίες. Αυτά εν ολίγοις, πριν περάσετε στα ρεπορτάζ και τις προτάσεις των συντακτών. Καλή επιτυχία, καλό τριήμερο και τα λέμε πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις