KING BET Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οταν με το καλό βγουν τα διαβατήρια για Βραζιλία, ας μην ξεχάσει η Ομοσπονδία να βγάλει και ένα για τον Πεκόφσκι. Ετσι, για το «ευχαριστώ». Ποιος είναι αυτός; Το παλικάρι που την Παρασκευή μας έστειλε ένα μεγάλο δώρο από τη Ζένιτσα. Αυτός που με ένα ξερό σουτ στο 77ο λεπτό του αγώνα με τη Βοσνία έδωσε τη νίκη στη Σλοβακία και μας έφερε στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, παρέα με την ομάδα του Σούσιτς. Κι αν κάνει απόψε το ίδιο, ε, τότε με το σπαθί του θα ανακηρυχθεί σε επίτιμο πολίτη της χώρας μας.
Η Εθνική μας λοιπόν βρέθηκε από το… πουθενά στην κορυφή του ομίλου. Ωστόσο, έγινε η μισή δουλειά. Η άλλη μισή περιμένουμε να γίνει σήμερα στη Ζίλινα. Εκεί που το ζευγάρι που λέγαμε πριν αλλάζει έδρα και μεταφέρεται σε έδαφος σλοβακικό. Τι θέλουμε; Μια ισοπαλία είναι το καλύτερο. Αλλά και ο άσος δεν μας «χαλάει» καθόλου, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση μπαίνουμε στην τελευταία στροφή αυτής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με αβαντάζ τριών βαθμών.



Tι; Δεν είπαμε τίποτα για το δικό μας παιχνίδι; Δεν χρειάζεται. Η ομάδα μας ξέρει τι πρέπει να κάνει απόψε στο Φάληρο και πώς θα τελειώσει η βραδιά με χαμόγελο. Υπόψιν, το ματς της Σλοβακίας ξεκινάει μισή ώρα πριν από το δικό μας με τη Λετονία, άρα θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα στη Ζίλινα. Λεπτομέρεια, θα πείτε, αλλά επειδή υπάρχει και live bet, καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας.

Η Παρασκευή ήταν γεμάτη από εκπλήξεις σε εθνικό επίπεδο. Ετσι συνηθίζεται μετά από μακρά διακοπή. Το έγραφε ο Κοσμάς Παπαϊωάννου στο DNA του περασμένου φύλλου. Ομως, επίσης πάλι συνηθίζεται να… αποκαθίσταται η τάξη στα δεύτερα ματς, όπως είναι αυτά σήμερα. Αν ψάχνετε για μεγάλα ματς, σταθείτε λίγο στο Ουκρανία – Αγγλία, στο Νορβηγία – Ελβετία, στο Ρωσία – Ισραήλ και στο Ρουμανία – Τουρκία. Συνολικά, 23 αγώνες διεξάγονται στην Ευρώπη, άλλοι τέσσερις στη Λατινική Αμερική, τρεις στη Β&Κ Αμερική, ένας στην Ασία και δύο στην Αφρική, ενώ υπάρχει δράση και στις μικρές ηλικίες, Under 21 και Under 19. Βάλτε Κύπελλο Ισπανίας, διεθνή φιλικά, αναμετρήσεις από Φινλανδία, Β’ Σουηδίας, Α’, Β’ Βραζιλίας και έχετε το πλήρες κουπόνι του τριημέρου.

Να αλλάξουμε άθλημα; Πάμε στο Ευρωμπάσκετ και σε 12 Ελληνόπουλα που μας έχουν έκλεψαν την καρδιά τις τρεις πρώτες μέρες, με τη μαχητικότητα, τη σοβαρότητα και το πάθος τους. Αλλά χτες και προχτές μας έκαναν να προβληματιστούμε. Ωστόσο, η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο μπροστά, από αύριο ξεκινάει η δεύτερη φάση και αν τύχει και βρούμε πάλι τους «ατζούρι» στο διάβα μας, αλίμονό τους…

Τα ξαναλέμε την Παρασκευή, στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ελπίζουμε, δε, η αυριανή μέρα να μας βρει μόνους στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου… Καλή επιτυχία στις στοιχηματικές επιλογές σας και στις δύο Εθνικές μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις