KING BET Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ας πούμε ότι δεν έχετε δει το ημερολόγιο και ξεφυλλίζετε το κουπόνι του τριημέρου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπερδευτείτε λίγο. Με πλήρες πρόγραμμα σε Α’ και Β’ Ιταλίας, Α’ Ισπανίας, Α’ και Β’ Γαλλίας, Ελβετία, Σουηδία, με όλες τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας μέσα, με όλες τις γερμανικές, με κοντά στα 150 ματς σε τρεις μέρες, ε, θεωρείται δεδομένο ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι σήμερα είναι Τρίτη. Πάμε να βρούμε μια σειρά, ξεκινώντας από τα λημέρια μας.
Το Κύπελλο Ελλάδος μπαίνει στον β’ γύρο, με την είσοδο και των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Βέβαια, η αποστολή τους είναι σχετικά εύκολη, καθώς με εξαίρεση δύο ζευγάρια όπου αναμετρώνται συγκροτήματα της μεγάλης κατηγορίας (Παναθηναϊκός – Εργοτέλης, Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης), στα υπόλοιπα έχουν απέναντί τους ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ, σε διπλά μάλιστα παιχνίδια.



Στην Αγγλία, η κληρωτίδα του δεύτερου γύρου στο Λιγκ Καπ δεν ήταν το ίδιο… γενναία με τους «μεγάλους». Εκεί, έχουμε 5 ζευγάρια Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα το ένα από αυτά είναι τεράστιο ντέρμπι. Τι τεράστιο. Το μεγαλύτερο στο Νησί και ένα εκ των κορυφαίων στον πλανήτη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ πάνε με σκυμμένο κεφάλι σ’ αυτό το ματς, απόρροια των αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Κι αν για τη Λίβερπουλ είναι… σύνηθες φαινόμενο να γκελάρει στα εύκολα παιχνίδια (0-1 με τη Σαουθάμπτον), το 4-1 της MANU από τη Σίτι δεν χωνεύεται. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς, κυρίως για την ψυχολογία των δύο «αιωνίων».

Κύπελλο έχουν και στη Γερμανία, με την «Αλιάνζ Αρίνα» να έχει την τιμητική της. Σήμερα η Μόναχο 1860 υποδέχεται την Ντόρτμουντ και αύριο η Μπάγερν περιμένει το Αννόβερο. Οσο για κάποιες ομάδες αυτής της φάσης (Βίντενμπρουκ, Ντάρμσταντ κ.λπ.) που δεν σας είναι πολύ γνωστές, ο Κώστας Φίλιος έχει αναλάβει να σας τις γνωρίσει σε 5 σελίδες.
Πλήρες πρόγραμμα στο Καμπιονάτο, που δεν έχει… συνέλθει ακόμα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, με το Ιντερ – Φιορεντίνα να ξεχωρίζει σ’ αυτή την 5η αγωνιστική, ενώ φουλ δράση υπάρχει και στην απρόβλεπτη Β’ Ιταλίας, με πλούσιο παρασκήνιο και πολλά ελκυστικά σημεία. Ο Πάνος Γαρίδης τα αναλύει όλα, επίσης σε 5 σελίδες.

Εκτη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ απόψε και τη Ρεάλ να εκστρατεύει στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» της Ελτσε αύριο το βράδυ. Το Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν είναι το πιο ενδιαφέρον ματς στο Σαμπιονά, η Παρί πάει στο Βαλενσιέν και η Μονακό υποδέχεται την Μπαστιά, ενώ στο κουπόνι θα βρείτε ακόμα Κόνφερενς, Λιγκ Καπ Σκωτίας, Ελβετία, Κύπελλο σε Αυστρία, Νορβηγία, αγώνες από Ιρλανδία, Σουηδία, Φινλανδία, Βραζιλία και Σουνταμερικάνα! Τριήμερο δηλαδή για πολλή μελέτη και μπάλα σε όλα τα επίπεδα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις