KING BET Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πριν από δύο εβδομάδες, όταν λέγαμε στο εξώφυλλο «Τέρμα Γκάζι», αυτό ακριβώς εννοούσαμε. Οτι το πρόγραμμα είναι εξαντλητικό για τις ομάδες, που κάθε εβδομάδα δίνουν δύο και τρία ματς. Ας πάρουμε, στην τύχη, τη Ρεάλ. Είχε καμιά 10αριά διεθνείς, που αγωνίστηκαν δύο φορές με την πατρίδα τους στις αρχές του Σεπτέμβρη, μετά πήγε στη Βιγιαρεάλ, κατόπιν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ, επιστρέφοντας βρήκε μπροστά της τη Χετάφε, προχτές την Ελτσε και το Σάββατο υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «κλάσικο» της ισπανικής πρωτεύουσας. Από τις 14 του μήνα μέχρι το τέλος, θα έχει δώσει 5 ματς. Κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη…
Φουλ πρόγραμμα λοιπόν μεσοβδόμαδα σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Λιγκ Καπ στην Αγγλία, αλλά χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Ερχεται νέο… πακέτο τούτο το Σαββατοκύριακο και μάλιστα με σπουδαίες αναμετρήσεις.



Οπως διαπιστώσατε και στην 1η σελίδα, επιλέξαμε τα τρία κορυφαία ματς, για διαφορετικούς λόγους. Και τα τρία είναι τοπικά ντέρμπι, με έντονη αντιπαλότητα και πολύ παρασκήνιο. Πρώτο, το Τότεναμ – Τσέλσι. Ο λόγος; Η παρουσία στους πάγκους δύο προπονητών που πέρασαν πολλά χρόνια παρέα, που τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και που τίθενται αντιμέτωποι αύριο για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Διαβάστε το (απολαυστικό) θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 6) και θα καταλάβετε.

Από την Ισπανία, δεν χρειάζεται πολύς κόπος για να βρει κάποιος το μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Ρεάλ – Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου». Τι μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό; Ο τελικός Κυπέλλου, στις 17 του περασμένου Μαΐου, όπου οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν στην παράταση τη «βασίλισσα» μέσα στο σπίτι της, σε ένα πολύ επεισοδιακό ματς που κρίθηκε στην παράταση, ενώ είχε και δύο αποβολές (Ρονάλντο και Γκάμπι, αντίστοιχα). Είναι βέβαιο ότι οι φίλοι της Ρεάλ δεν έχουν ξεχάσει αυτή την… προσβολή και θα απαιτήσουν εκδίκηση.

Πάμε και στην Ιταλία. Το Πιεμόντε «κόβεται» στη μέση για να υποδεχθεί τη σύγκρουση των δύο ομάδων της περιοχής. Της Τορίνο των 7 σκουντέτο και τη Γιουβέντους των 29 (στην «Κυρία» λένε ότι έχουν 31, προσθέτοντας και τα δύο που αφαιρέθηκαν λόγω Calciopolis). Μια κόντρα που κρατά εδώ και 90 περίπου χρόνια και που δεν θα σβήσει ποτέ. Στατιστικά, πάντως, αξίζει να σταθούμε στο ότι στα 8 τελευταία μεταξύ τους, η Γιούβε έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία, χωρίς να δεχτεί γκολ!
Εχει κι άλλα ενδιαφέροντα «σταυρώματα» το κουπόνι.

Νότιγχαμ – Ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ, Φερέιρα εναντίον Ζαρντίμ στην Πορτογαλία (Μπράγκα – Σπόρτινγκ δηλαδή), Αλκμααρ – Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στο ελληνικό πρωτάθλημα, Λυών – Λιλ στη Γαλλία και άλλα πολλά. Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στην King Bet της Παρασκευής. Καλή επιτυχία και ραντεβού την Τρίτη με Κύπελλα Ευρώπης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις