KING BET Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2013

Τα είδαμε όλα το ΠΣΚ. Τον Τότι να τραυματίζεται και τη Ρόμα να παίρνει πάνω της (!), τον Κίσλινγκ να τραβάει τα μαλλιά του επειδή έχασε μια ευκαιρία αλλά η ευκαιρία αυτή να τον χρίζει σκόρερ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην μπορεί να βάλει φρένο στον κατήφορο, την Μπαρτσελόνα να μένει χωρίς γκολ μετά από πολλούς μήνες, τη Γιουβέντους να δέχεται 4 γκολ, τον Παναθηναϊκό να χάνει στη Λεωφόρο, τον Ζλάταν να σκοράρει με τακουνάκι και άλλες… ομορφιές. Εντυπωσιακό, μάλιστα, το γεγονός ότι νίκησαν οι 23 από τις 32 ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Τρίτη αγωνιστική των ομίλων στα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η λεγόμενη «στροφή», εκεί δηλαδή που τα ζευγάρια θα σμίξουν δύο φορές σε διάστημα 14 ημερών. Γι’ αυτό, πριν αρχίσετε τη μελέτη των αγώνων, ρίξτε μια ματιά στο DNA. Θα βρείτε πολλά εντυπωσιακά στοιχεία, όπως τις 8 μόλις νίκες της Μπαρτσελόνα στα 18 τελευταία παιχνίδια της.



Ας αφήσουμε τους αριθμούς και ας ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά, ξεκινώντας από την εξόρμηση του Ολυμπιακού στην… αετοφωλιά της Μπενφίκα. Δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια πόσο κρίσιμο είναι κάθε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που μια ομάδα «κουβαλά» ήδη τρεις βαθμούς μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, έχει κάθε λόγο να… μιλάει για πρόκριση και να τη διεκδικεί στα ίσα. Ειδικά αν έρχεται από εντυπωσιακή νίκη στις Βρυξέλλες, ειδικά αν βρίσκει την αντίπαλό του σε κακή κατάσταση, ειδικά αν έχει την εμπειρία των «ερυθρόλευκων». Αυτά είναι τα όπλα του Μίτσελ και των παικτών του. Υπάρχει όμως και η… απέναντι όχθη. Οι Πορτογάλοι ξέρουν ότι αν δεν νικήσουν , θα γίνουν αυτόματα το αουτσάιντερ του ομίλου όσον αφορά τη δεύτερη θέση, καθώς σε δύο εβδομάδες έρχονται στον Πειραιά για το «ματς-μπολ». Οπως μάλιστα λένε οι «ειδικοί», η Μπενφίκα θα πιέσει πάρα πολύ στο πρώτο 25λεπτο. Αν ο Ολυμπιακός περάσει… αναίμακτα αυτό το διάστημα, τότε μπορεί να σταθεί όρθιος.

Στο πρόγραμμα του διημέρου, βρίσκουμε δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια. Μίλαν – Μπαρτσελόνα σήμερα, Ρεάλ – Γιουβέντους αύριο. Στο «Σαν Σίρο» αναμετρώνται δύο ομάδες που έχουν δώσει 17 (!) ματς μεταξύ τους και που μόλις πριν από 7 μήνες συνέθεσαν δύο εκπληκτικές παραστάσεις: 2-0 η Μίλαν εντός, ανατροπή με 4-0 η Μπάρτσα στη Βαρκελώνη. Στο «Μπερναμπέου», ο Αντσελότι συναντά τη Γιούβε και τον Αντόνιο Κόντε, τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή τη διετία 1999-2001. Τέλος, σκληρές μάχες αναμένονται σε Λονδίνο (Αρσεναλ – Ντόρτμουντ), Πορτογαλία (Πόρτο – Ζενίτ) και Γκελζενκίρχεν (Σάλκε – Τσέλσι).

Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στη διεκδίκηση της πρωτιάς, νικώντας τη Μακάμπι Χάιφα του Ράγιο. Ο «δικέφαλος» θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Αλκμααρ (αγωνίζεται μια ώρα νωρίτερα στο Καζακστάν με τη Σαχτιόρ), ενώ θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο, για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό ματς. Η νίκη για τους παίκτες του Στέφενς είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλουν να ξεμπερδέψουν ουσιαστικά με την πρόκριση και να αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα.

Στο κουπόνι υπάρχει επίσης πλήρες πρόγραμμα σε Α’ και Β’ Αγγλίας, αγώνες από Βραζιλία, Αργεντινή, Β’ Νορβηγίας, Αμερική και Σουνταμερικάνα, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι και το μπασκετικό τριήμερο, με Γιουροκάπ και Ευρωλίγκα. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού την Παρασκευή με clasico.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις