KING BET Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013

Το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας… προκαλεί πολλές απορίες. Πριν τις παρουσιάσουμε, να θυμίσουμε ότι την άλλη εβδομάδα τα πρωταθλήματα διακόπτονται λόγω προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, άρα οι ομάδες θα (προσπαθήσουν τουλάχιστον να) δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στη διακοπή. Οι απορίες, τώρα, αφορούν κυρίως 6 μεγάλα ντέρμπι που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του τετραημέρου. Πάμε να ρωτήσουμε λοιπόν.
Μπορεί η Ρόμα να περάσει αλώβητη από το «Μεάτσα», να πετύχει την 7η σερί νίκη της και να αλλάξει τρόπο… σκέψης για τη φετινή χρονιά; Στην Αιώνια Πόλη δεν τολμάνε να… ξεστομίσουν τη λέξη τίτλος, αλλά αν αύριο το βράδυ φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ιντερ, ε, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να… πουν ό,τι θέλουν.



Για τους «νερατζούρι», αυτό το ματς αποτελεί ευκαιρία να μαζέψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή και να ξαναμπούν στο κάδρο των διεκδικητών του σκουντέτο. Μένουμε Ιταλία και έχουμε άλλη μια ερώτηση. Θα αντέξει η Μίλαν την πίεση που θα της ασκήσει η Γιουβέντους το βράδυ της Κυριακής; Οι «ροσονέρι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, και τρέχουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Από την άλλη, η Γιούβε δεν έχει συνηθίσει σε… δευτερότριτες θέσεις. Είχε… καλομάθει τόσα χρόνια στην πρώτη θέση του βάθρου και θέλει να επιστρέψει εκεί.

Αλλάζουμε χώρα, πάμε Γερμανία. Πόσες ομάδες μπορούν να κοντράρουν την Μπάγερν στις εγχώριες διοργανώσεις; Η μία έρχεται αμέσως στο μυαλό. Η Ντόρτμουντ. Μήπως όμως μπορεί να το κάνει και η Λεβερκούζεν; Γιατί όχι. Ο Χίπια έχει στα χέρια του εξαιρετικό υλικό και μπήκε με άγριες διαθέσεις στο πρωτάθλημα. Αν, μάλιστα, η ομάδα του ρίξει αύριο στο καναβάτσο τους Βαυαρούς, θα ανέβει επίπεδο και θα πάρει την απαιτούμενη ώθηση για πιο ψηλά. Α, να μην το ξεχάσουμε. Πρόπερσι, η Λεβερκούζεν νίκησε την Μπάγερν εντός, πέρσι τη νίκησε εκτός. Δηλαδή, «ξέρει» τον τρόπο…

Η επόμενη ερώτηση έρχεται από την Αργεντινή και είναι… προβοκατόρικη. Πόσες αποβολές θα έχει το Ρίβερ – Μπόκα; Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι της υφηλίου, για δύο ομάδες που εκπροσωπούν δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους και σε κάθε ραντεβού τους λύνουν με άκομψο τρόπο τις διαφορές τους (με πολύ ξύλο δηλαδή). Και βαθμολογικά όμως, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, άλλωστε αμφότερες δεν το έχουν κρύψει ότι στόχος τους φέτος είναι ο τίτλος.
Κοιτάξτε λίγο την κατάταξη στο Σαμπιονά. Συνωστισμός: Μονακό 18, Παρί Σ.Ζ. 18, Μαρσέιγ 17. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών παίζουν μεταξύ τους μεθαύριο. Ποιες; Αυτές που λατρεύουν να μισούνται, που έχουν αναγάγει σε πόλεμο κάθε μεταξύ τους συνάντηση. Η Μαρσέιγ με την Παρί. Μπορεί η ΟΜ να σπάσει το αήττητο 19 αγώνων που τρέχουν οι Παριζιάνοι; Θα δούμε. Το έχει κάνει πάντως τρεις φορές την τελευταία τετραετία.

Κλείνουμε το ερωτηματολόγιο με ελληνικό πρωτάθλημα. Τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού αντέχουν στις απαιτήσεις ενός αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Και πόσο διαφορετικός θα παρουσιαστεί ο «δικέφαλος» σε σχέση με τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του; Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, αλλά και σε όλα τα δικά σας, δίνονται στο φύλλο της Παρασκευής. Με πλήρες ρεπορτάζ και πολλές προτάσεις. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις