KING BET Τρίτης 8 Οκτωβρίου 2013

Τα είδαμε όλα τον τελευταίο μήνα, από την προηγούμενη διακοπή των πρωταθλημάτων δηλαδή. Σπουδαία ντέρμπι, ωραία μπάλα, κάποιες ομάδες να κλέβουν την παράσταση. Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν τα πιο τρανά παραδείγματα. Γενικά, μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα. Στοιχηματικά, εξαρτάται από τις επιλογές του καθενός, τον τρόπο παιχνιδιού του, αν θέλετε τη ρέντα ή την γκίνια που μπορεί να έχει. Συνοπτικά πάντως, θεωρούμε ότι ο πρώτος ουσιαστικά μήνας της σεζόν είχε θετικό πρόσημο. Ετσι τουλάχιστον προκύπτει από τις επιδόσεις των συντακτών αυτής εδώ της εφημερίδας, καθώς στην πλειονότητά τους τα πήγαν πολύ καλά. Α, να μην ξεχάσουμε ότι σ’ αυτό το 30ήμερο είχαμε και δύο αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με ελάχιστες εκπλήξεις και όμορφο θέαμα.



Παίρνουμε μια ανάσα και συνεχίζουμε. Ανάσα, γιατί τούτη τη βδομάδα θα πορευτούμε με τα… λίγα. Λίγα ματς, λίγες επιλογές (αλλά με πολλά κέρδη, θέλουμε να ελπίζουμε). «Υπεύθυνη» γι’ αυτό είναι η ΦΙΦΑ και το καλεντάρι της, καθώς την Παρασκευή και την ερχόμενη Τρίτη διεξάγονται οι δύο τελευταίες αγωνιστικές για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που θα αναδείξουν ποιοι θα κάνουν απευθείας το ταξίδι για Βραζιλία και ποιοι θα πάνε με ενδιάμεσο σταθμό τα μπαράζ. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε μπροστά μας για το ερχόμενο τριήμερο.

Πρώτη στάση το Λιγκ Τρόφι, που μπαίνει στον β’ γύρο με τη διεξαγωγή 16 αγώνων σε δύο περιφέρειες, βορράς και νότος. Ο Γιώργος Δήμητσας μελέτησε τις 32 ομάδες που αγωνίζονται απόψε, έχει το ρεπορτάζ και υποδεικνύει τα σημεία που αξίζουν ποντάρισμα (σελ. 14-17). Φουλ πρόγραμμα στην Κόνφερενς. Αρχές Οκτώβρη και έχουν διεξαχθεί ήδη 13 αγωνιστικές στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας. Ο Μάρκος Χάννα (με 6 στις 8 πετυχημένες προτάσεις το Σάββατο) αναλύει τα σημερινά παιχνίδια και προτείνει (σελ. 18-19).

Αλλάζουμε ήπειρο και πεταγόμαστε μέχρι τη Βραζιλία. Στην τελική ευθεία έχει μπει το Μπραζιλεϊράο και πέρα από τη μάχη του τίτλου όπου η Κρουζέιρο δείχνει ότι στο… βιράζ δεν έχει αντίπαλο, στα υπόλοιπα μέτωπα τα πάντα είναι ανοιχτά. Η 27η αγωνιστική περιλαμβάνει πολλά αμφίρροπα ματς (δύο από αυτά θα γίνουν σε ουδέτερες έδρες) και ο Γιώργος Χαϊκάλης βρήκε ποιες ομάδες μπορούμε να εμπιστευτούμε. Ιδιο σκηνικό και στη Β’ κατηγορία (28η αγωνιστική εδώ), όπου η άνοδος και η αποφυγή του υποβιβασμού βρίσκονται σε οριακό σημείο. Προσπερνάμε κάτι αγώνες από Αμερική και Ιρλανδία και επιστρέφουμε στη «γηραιά ήπειρο» για τα προκριματικά του ΕURO 2015 στις ηλικίες κάτω των 21 ετών.

Δέκα ματς περιλαμβάνει μεθαύριο το πρόγραμμα (η δική μας Εθνική παίζει την Παρασκευή στην Αττάλεια με την Τουρκία), από όπου οι συντάκτες της εφημερίδας αναζήτησαν τα καλύτερα σημεία.
Κατά τα λοιπά, στο φύλλο της Τρίτης θα βρείτε πλήρη παρουσίαση των αγώνων μπάσκετ, με ειδικό αφιέρωμα στην Ευρωλίγκα που ξεκινά την άλλη εβδομάδα, προτάσεις για μπέιζμπολ, κυνοδρομίες, ιππόδρομο, ΠΡΟ-ΠΟ, τα στατιστικά των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ειδήσεις και θέματα για τους πράκτορες. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού πάλι την Παρασκευή με τον προτελευταίο αγώνα της Εθνικής μας στην προκριματική φάση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις