KING BET Τρίτης 11 Μαρτίου 2014

Εχουν περάσει αρκετές ημέρες από τα πρώτα ματς της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από μία (άντε, το πολύ δύο) ρεβάνς. Για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ίσως και για το Τσέλσι – Γαλατασαράι (αν και οι Τούρκοι θα χρειαστούν ένα μικρό θαύμα). Τα άλλα 6 ζευγάρια δεν παρουσιάζουν το παραμικρό ενδιαφέρον όσον αφορά τις ομάδες που θα συνεχίσουν στους «8». Λογικό είναι, καθώς τα σκορ των πρώτων αγώνων δεν αφήνουν αμφιβολίες για την πρόκριση. Η Παρί είχε διασύρει τη Λεβερκούζεν με 4-0, η Μπάγερν δεν είχε κανένα πρόβλημα να φύγει από το Λονδίνο με 2-0, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εύκολα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, η Ατλέτικο δεν λύγισε από τη… βαριά φανέλα της Μίλαν και πήρε το 1-0 στο Μιλάνο, η Ρεάλ επέβαλε τον νόμο της στο Γκελζενκίρχεν με 6-1, ενώ η Ντόρτμουντ έκανε ό,τι ήθελε στην Αγία Πετρούπολη, παίρνοντας ένα άνετο 4-2.


Ποδοσφαιρικά λοιπόν, οι ρεβάνς δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εχουν όμως στοιχηματικά. Γιατί σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, που η πρόκριση έχει κριθεί, δεν είναι δα και πολύ δύσκολο να γίνει το «μπαμ» και το αουτσάιντερ να πληρώσει. Πάρτε, για παράδειγμα, το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, σκεφτείτε τι σοκ έπαθαν και οι δύο το Σ/Κ και αποφασίστε αν σας ικανοποιεί η απόδοση του άσου. Ισως, για το μοναδικό παιχνίδι του διημέρου που μπορεί να γίνει μια κουβέντα είναι αυτό της Μαδρίτης, αλλά η εικόνα της Μίλαν παραμένει τραγική (κι ας δείχνει να πιστεύει στην ανατροπή ο Ζέεντορφ).

Τελείως διαφορετική η κατάσταση στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχουμε τα πρώτα ματς των «16». Και τι ματς. Το ένα καλύτερο από το άλλο. Με Γιούβε – Φιορεντίνα (ένα σχόλιο στο twitter άναψε φωτιά, θα το δείτε στη σελίδα 36), Σεβίλλη – Μπέτις (ο Σταύρος Κολίλας γράφει για τον 105χρονο πόλεμο των δύο εκπροσώπων της Ανδαλουσίας), Λουντογκόρετς – Βαλένθια (οι Βούλγαροι έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο φέτος), Βασιλεία – Σάλτσμπουργκ (10 σερί νίκες στη διοργάνωση μετράνε οι Αυστριακοί), Τότεναμ – Μπενφίκα (δοκιμάζονται τα αήττητα και των δύο), Αλκμααρ – Ανζί, Λυών – Βικτόρια Πλζεν και Πόρτο – Νάπολι (ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον νέο προπονητή των «δράκων»).
Μη νομίζετε όμως ότι το κουπόνι περιλαμβάνει μόνο Κύπελλα Ευρώπης. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας μπαίνουν πάλι στα γήπεδα, με Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ και Κόνφερενς σε δράση, ενώ τούτο το τριήμερο διεξάγεται η 3η αγωνιστική στο Λιμπερταδόρες, με 16 ματς. Τέλος, θα βρείτε αναμετρήσεις από Σκωτία (Πρέμιερ, Λιγκ 1, Λιγκ 2) και Ελβετία.

Ελκυστικό το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα. Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό, με τον Αλβέρτη να παίρνει τη θέση του Πεδουλάκη στον πάγκο, και ξεκίνημα με επικίνδυνη έξοδο στην Τουρκία (κόντρα στην Εφές του Αγγέλου), δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την αήττητη Μπαρτσελόνα, ενώ στο Γιούροκαπ διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» και ο Πάνος Κραψίτης έχει ήδη… βρει τις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν.

Για όλα αυτά, μαζί με ΝΒΑ, χόκεϊ, κυνοδρομίες, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και δύο σελίδες θέματα πρακτόρων θα διαβάσετε στο σημερινό φύλλο, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την Παρασκευή, με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ.

Ακόμα στην King Bet:
Μπιλάρας: Είτε πάσο είτε κόντρα φάντασμα
Φώντας Τσούνης: Σερβίρω τσάι με 9 σημεία
Γιάννης Καρατζαφέρης: Θα έχει... κακοκαιρία στο Μόναχο
Αντώνης Καρπετόπουλος: Κι όμως, δεν έχουν όλα τελειώσει
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Σωστές» αποδόσεις στο Γιουρόπα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις