KING BET Τρίτης 4 Μαρτίου 2014

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά στη συνέχεια, μέχρι τα μέσα Ιουλίου όταν θα πέσει η αυλαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αν αναρωτιέστε πώς… μεταφερθήκαμε στην καρδιά του καλοκαιριού ενώ μόλις μπήκε η άνοιξη, η απάντηση είναι απλή. Στο μεσοβδόμαδο κουπόνι συναντάμε φιλικά Εθνικών ομάδων και αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε μαζί τους μέχρι να τελειώσει η σεζόν στα πρωταθλήματα, σε ένα δίμηνο περίπου. Θα τις ξαναβρούμε μπροστά μας όταν θα προετοιμάζονται για την κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου, δίνοντας τεστ ετοιμότητας πριν από το ταξίδι στη Βραζιλία. Πιθανόν, να απορείτε πώς είναι δυνατόν να επιβαρύνεται το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, ωστόσο η ΦΙΦΑ έχει καθιερώσει κάθε χρόνο αυτές τις μέρες να συμπεριλαμβάνει στο καλεντάρι της φιλικούς αγώνες Εθνικών ομάδων.



Η επιλογή της Νότιας Κορέας για αντίπαλό μας στο αυριανό παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στον Σάντος να δει τον τρόπο που αγωνίζεται μια ασιατική Εθνική και να καταστρώσει τα πλάνα του για τον δεύτερο αγώνα στο Μουντιάλ απέναντι στην Ιαπωνία. Ελάχιστες οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι δεδομένο ότι μπορούμε να διδαχθούμε πολλά από το αυριανό φιλικό. Υπάρχουν κι άλλα δύο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε. Πρώτον, μέχρι την πρεμιέρα της 14ης Ιουνίου κόντρα στην Κολομβία, το ελληνικό συγκρότημα θα δώσει συνολικά 4 φιλικά, άρα από αυτά θα βγει το ρόστερ που θα μας εκπροσωπήσει στη Βραζιλία. Δεύτερον, είναι το πρώτο ματς από τη μέρα (την περασμένη εβδομάδα δηλαδή) που ο Σάντος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική και περιμένουμε τις αντιδράσεις (έστω και ως δηλώσεις) των διεθνών μας.

Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα ζευγάρια, όπως το Ισπανία – Ιταλία (παγκόσμιες πρωταθλήτριες, ας μην το ξεχνάμε), το Γαλλία – Ολλανδία, το Αγγλία – Δανία, το Γερμανία – Χιλή, το Βέλγιο – Ακτή Ελεφαντοστού, το Τουρκία – Σουηδία, το Ρουμανία - Αργεντινή και το Νότιος Αφρική – Βραζιλία. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα μεγάλα αστέρια των ομάδων θα… προστατευθούν από τους προπονητές τους, παίζοντας λιγότερο χρόνο απ’ ό,τι συνήθως, ενώ πριν επιχειρήσετε να ποντάρετε σε κάποιο φιλικό δείτε τα ρόστερ και το ρεπορτάζ των ομάδων. Τι άλλο έχουμε για το τριήμερο; Πλήρες πρόγραμμα στην Αργεντινή, αγώνες από Αγγλία και Σκωτία, Γαλλία, Χιλή και 15 ματς από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under-21, με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κατερίνη, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

«Καυτό» είναι και το μπασκετικό κουπόνι με Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ. Στην Ευρωλίγκα, οι συσχετισμοί δυνάμεων αναμένεται να ανατραπούν, καθώς διεξάγονται πολύ κρίσιμα ματς και στους δύο ομίλους, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στο ΣΕΦ τη Μιλάνο, έχοντας στο μυαλό του τόσο τη νίκη όσο και τη… ρεβάνς για την 30άρα του α’ γύρου. Οσο για τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λαμποράλ Κούτσα και η κατάκτηση των δύο βαθμών κρίνεται επιτακτική. Για το Γιούροκαπ, έχουμε μπροστά μας τα πρώτα ματς της φάσης των «16», με αμφίρροπα ζευγάρια και… υποψία εκπλήξεων.

Στο φύλλο της Τρίτης θα βρείτε προτάσεις και για χόκεϊ, ιππόδρομο, για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θέματα πρακτόρων και ένα δισέλιδο αφιέρωμα στο νέο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και τα λέμε πάλι την Παρασκευή.

Ακόμα στην King Bet:
Mπιλάρας: Μετά τη Μόνικα, πώς να πας με άλλη;
Σταύρος Κολίλας: Προσέξτε, διότι μια μέρα θα κλαίτε
Αντώνης Καρπετόπουλος: Λίγο πριν από το φινάλε
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Αγγλικά πονταρίσματα
Φώντας Τσούνης: Γκολ και θέαμα η Ρόδεραμ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις