KING BET Παρασκευής 7 Μαρτίου 2014

Κάθε άλλο παρά… Σαρακοστιανό είναι το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας. Με κρίσιμους αγώνες σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα πρωταθλήματα, με εκκινήσεις και με επανεκκινήσεις, με Κύπελλα, πλούσιο δηλαδή σε επιλογές. Πάμε να τα δούμε επιγραμματικά, ξεκινώντας από τη Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.  Ο μεν «δικέφαλος»… απαλλάχθηκε από τον Στέφενς που εδώ και ένα δίμηνο περίπου βρισκόταν στο στόχαστρο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν κυνηγούν πλέον το αήττητο στο πρωτάθλημα και το μυαλό τους ταξιδεύει ήδη στο «Ολντ Τράφορντ». Εντάξει όλα αυτά, αλλά μη νομίζετε ότι απουσιάζει το κίνητρο, καθώς υπάρχει το 4-0 του Φαλήρου, η διεκδίκηση της 2ης θέσης για τους Θεσσαλονικείς και ο γύρος του θριάμβου για τους Πειραιώτες, εφόσον δεν ηττηθούν μεθαύριο στην Τούμπα.



Από τα υπόλοιπα του προγράμματος, κρατήστε το «εξάποντο» Απόλλων – Πλατανιάς, την αποθέωση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αρη και το δευτεριάτικο Καλλονή – Βέροια, που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στην ουρά της κατάταξης.

«Μοιρασμένο» το Σ/Κ στο Νησί. Με τέσσερα παιχνίδια Κυπέλλου (Αρσεναλ – Εβερτον το πιο ενδιαφέρον, σίκουελ του περσινού τελικού το Σίτι – Γουίγκαν) και πέντε πρωταθλήματος (Τσέλσι – Τότεναμ, μεταξύ άλλων). Δυνατά ζευγάρια στην Ιταλία (Ουντινέζε – Μίλαν, Γιουβέντους – Φιορεντίνα, Νάπολι – Ρόμα), αποστολές σε Βαγιαδολίδ και Βίγκο για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στην Ισπανία (με τη Ρεάλ να περιμένει την παρέα του Βύντρα), δύσκολο (;) απόγευμα για την Μπάγερν στο Βόλφσμπουργκ και σκληρά ματς παραμονής στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στη Γαλλία η Παρί Σ.Ζ. έχει να κάνει το ταξίδι μέχρι την Κορσική για την αναμέτρηση με την Μπαστιά.

Κρατάμε επίσης τα τέσσερα ζευγάρια στο Κύπελλο Σκωτίας, την επανέναρξη στη Ρωσία (ο Σταύρος Κολίλας καταγράφει όλες τις αλλαγές που έγιναν στη χειμερινή διακοπή, σελ. 6), τα νέα πρωταθλήματα σε Ιρλανδία (το σπέσιαλ αφιέρωμα υπογράφει ο Γιάννης Αλυσανδράτος, σελ. 52) και ΗΠΑ (ο Γιώργος Πετρίδης παρουσίασε τις ομάδες στο φύλλο της Τρίτης, ενώ για σήμερα βρήκε τα στηρίγματα της πρεμιέρας) και τα «ανοιχτά» ζευγάρια σε Ολλανδία, Πορτογαλία, Τουρκία.

Εκτός από ποδόσφαιρο, έχουμε μπάσκετ (με τέσσερα ματς για την Ευρωλίγκα, πλήρεις αγωνιστικές σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και ΝΒΑ), χόκεϊ, κυνοδρομίες, ιππόδρομο, ΠΡΟ-ΠΟ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ, για τα οποία θα βρείτε ειδικές στήλες με προτάσεις στις 96 σελίδες της σημερινής έκδοσης. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού πάλι την Τρίτη, με Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και φουλ Αγγλία.

Διαβάστε ακόμα στην King Bet:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Ο πρώτος λόγος στην Αρσεναλ
Μπιλάρας: Οι ήττες μετράνε διπλά
Φώντας Τσούνης: Η Gent και η Genk
Γιάννης Καρατζαφέρης: Πονηρή έξοδος για τη Γιουνάιτεντ
Σταύρος Κολίλας: Και τώρα οι Ρώσοι τρέχουν 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις