ΚΙNG BET Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014

Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε γιατί είμαστε κοντά σας τη Δευτέρα. Η αργία της εθνικής επετείου «έφερε» μια μέρα πίσω τα στοιχηματικά έντυπα και έτσι κυκλοφορούμε Δευτέρα. Στη νέα King Bet έχετε όλες τις αναλύσεις με τις προτάσεις για τα παιχνίδια που κλείνουν το τρέχον κουπόνι (σελ. 12-13), αλλά και πλήρη ρεπορτάζ για τα ματς Τρίτης – Τετάρτης – Πέμπτης. Να σας επισημάνουμε ασφαλώς ότι στις επόμενες 4 ημέρες παίζει μπάλα όλος ο κόσμος. Φουλ πρόγραμμα σε ένα σωρό πρωταθλήματα, από τα πλέον ενδιαφέροντα μεσοβδόμαδα κουπόνια της σεζόν.
Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ, που περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Κρίνει πολλά και θα προκαλέσει αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα. Εχετε καταλάβει βέβαια, από το εξώφυλλο, ότι το Γιουνάιτεντ – Σίτι κυριαρχεί στα ματς του τριημέρου.



Την Τρίτη το βράδυ λοιπόν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ συγκρούονται με… διαφορετικά έπαθλα. Για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι αγώνας-κλειδί για μια θέση στην Ευρώπη, για τους «πολίτες» ένα υψηλό εμπόδιο στη μάχη του τίτλου. Εχουν κι άλλα να… υπερβούν στη συνέχεια, αλλά αν περάσουν από το «Ολντ Τράφορντ», δικαιούνται να ονειρεύονται. Το διήμερο στην Πρέμιερ, έχει κι άλλα τέσσερα παιχνίδια. Στο ένα από αυτά, η Λίβερπουλ (πιο αγριεμένη από ποτέ…) περιμένει τη Σάντερλαντ, σε ένα άλλο η Αρσεναλ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να νικήσει τη Σουόνσι.
Περνάμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Η 30ή αγωνιστική δεν έφερε σημαντικές ανακατατάξεις, μπορεί όμως να φέρει η 31η. Με Βέροια – Ξάνθη, Πλατανιά – Λεβαδειακό, Πανιώνιο – Παναιτωλικό, Απόλλων – ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα ματς, άλλωστε όλο το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί στη μάχη της παραμονής, αφού στα πάνω… διαζώματα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Σούπερ ντέρμπι στη Γερμανία, με Ντόρτμουντ – Σάλκε. Τίτλο δεν μπορούν να διεκδικήσουν οι δυο τους, αλλά η 2η θέση είναι ένα καλό… παράσημο για τις «αιώνιες αντιπάλους» του Ρουρ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το Χέρτα – Μπάγερν αφορά πλέον μόνο τους στατιστικολόγους, το Νυρεμβέργη – Στουτγάρδη θα καθορίσει το μέλλον των αντιπάλων, ενώ τη Λεβερκούζεν την περιμένει άλλη μία δοκιμασία, κόντρα στην Αουγκσμπουργκ εκτός έδρας.

Είπαμε πριν για δοκιμασίες. Μια τέτοια έχει μπροστά της η Ρεάλ, λίγες μέρες μετά το clasico με την Μπάρτσα. Αυτή τη φορά πάει στη Σεβίλλη, που ακόμα δεν έχει… ξεμεθύσει από το θρίαμβο στον «εμφύλιο» του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπέτις, ενώ οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τη Θέλτα ενός δικού τους παιδιού, του Λουίς Ενρίκε.

Στην Ιταλία, ξεχωρίζει το Φιορεντίνα – Μίλαν (εκπληκτική παράδοση για τους «ροσονέρι» στη Φλωρεντία), ενώ κάπου εδώ σταματά το εντυπωσιακό σερί της Πάρμα, αφού πέφτει στα… νύχια της Γιούβε. Συνοπτικά, να πούμε ότι έχουμε επίσης πλήρεις αγωνιστικές σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας, 7 ματς από Κόνφερενς, Πρέμιερ και Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, Αυστρία, Β’ Γερμανίας, Β’ Ιταλίας, Κύπελλο σε Ολλανδία (με Αλκμααρ – Αγιαξ), Πορτογαλία (με Μπενφίκα – Πόρτο), Τουρκία, Ελβετία, Δανία, συν 10 ματς από το Λιμπερταδόρες! Αν βάλετε και το μπασκετικό κουπόνι με Ευρωλίγκα και Γιουροκάπ, τότε έχουμε μπροστά μας ένα τετραήμερο γεμάτο δράση και τζόγο. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και ραντεβού πάλι την Παρασκευή.

* Τα πρακτορεία την Tρίτη θα είναι κλειστά. Επομένως, μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ μπορείτε να στοιχηματίσετε για τα ματς της Δευτέρας και της Τρίτης.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις