KING BET Παρασκευής 28 Μαρτίου 2014

Αν νομίζετε ότι «τα έχουμε δει όλα φέτος», μη βιάζεστε. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Τέτοια εξέλιξη σε δύο εκ των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, ουδείς περίμενε. Και άντε, να δεχτούμε ότι στην Ισπανία ξέραμε για το δίδυμο της κορυφής. Πώς να φανταστούμε όμως ότι με τη συμπλήρωση 30 αγωνιστικών, πρώτη θα ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης; Και ότι μέσα σε τέσσερις μέρες η Ρεάλ θα χάσει αβαντάζ 4 βαθμών από την Μπαρτσελόνα και θα βρεθεί 3η; Φοβερά πράγματα. Να πάμε και στην Αγγλία; Τα ίδια κι εκεί. Σε απόσταση τριών βαθμών συνωστίζονται τρεις ομάδες, με τη Σίτι (3η τώρα) να έχει δύο ματς λιγότερα, αλλά και… κολασμένο πρόγραμμα (δείτε το στη σελίδα 19). Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα Ντιβιζιόν προσφέρουν άφθονες συγκινήσεις φέτος και όποιος έχει τη διάθεση να παρακολουθήσει τους αγώνες, θα έχει διαπιστώσει ότι όλες οι ομάδες παίζουν στα όριά τους…



Αντίθετα, καμία συγκίνηση στο δικό μας πρωτάθλημα. Τα περισσότερα, αναμενόμενα και «σιγουράκια». Ετσι γίνεται κάθε χρόνο στο φινάλε, έτσι θα γινόταν και φέτος. Απλώς, σε αντίθεση με άλλες σεζόν, η τωρινή έχει πολύ μπέρδεμα στη μάχη της παραμονής και ίσως πάμε έτσι μέχρι το τέλος, άλλωστε έχουν μείνει μόλις 3 αγωνιστικές. Το ερχόμενο τριήμερο έχουμε τρία πολύ μεγάλα ματς για τη σωτηρία (Παναιτωλικός – Βέροια, Πανθρακικός – Απόλλων, Ξάνθη – Πλατανιάς) και άλλο ένα στα ψηλά, με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Στην Ιταλία, υπό άλλες συνθήκες, το ντέρμπι της Νάπολι με τη Γιουβέντους θα ήταν το κορυφαίο παιχνίδι στο κουπόνι, αλλά από τη στιγμή που ο τίτλος βρίσκεται ουσιαστικά στα χέρια του Κόντε και των παικτών του, η αποστολή τους στον νότο δεν θεωρείται κρίσιμη, εκτός βέβαια από την επέκταση των ρεκόρ που έχουν πετύχει φέτος. Η Ρόμα πάει να παίξει με την καταδικασμένη Σασσουόλο, η πληγωμένη Φιορεντίνα ταξιδεύει στη Γένοβα για το ματς με τη Σαμπντόρια, η Πάρμα αγωνίζεται πάλι εκτός, αυτή τη φορά με τη Λάτσιο, ενώ η Ιντερ φιλοξενείται τη Δευτέρα από τη Λιβόρνο, που «καίγεται».

Για τα αγγλικά και τα ισπανικά ζευγάρια δεν αναφερθήκαμε στο ξεκίνημα. Ας τα δούμε γρήγορα, μαζί με ό,τι άλλο ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα. Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ, Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ στην Αργεντινή, Λυών – Σεντ Ετιέν στη Γαλλία, Αγιαξ – Τβέντε στην Ολλανδία, Μπράγκα – Μπενφίκα στην Πορτογαλία, Σταντάρ Λιέγης – Αντερλεχτ στο Βέλγιο, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Εχουμε επίσης την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Σουηδία και Νορβηγία. Στο φύλλο της Τρίτης διαβάσατε τα αφιερώματα, στο τεύχος της Παρασκευής θα βρείτε τα ρεπορτάζ της πρεμιέρας μαζί με προτάσεις (σελ. 75-76) και στατιστικά (σελ. 12). Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και μην ξεχάσετε την αλλαγή της ώρας ξημερώματα Κυριακής. Τα λέμε πάλι την Τρίτη με Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Ακόμα στην King Bet της Παρασκευής:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το αβαντάζ της Σίτι
Μπιλάρας: Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία έχουν ψωμί
Γιάννης Καρατζαφέρης: Κόκκινος άσος, γαλάζιο διπλό
Σταύρος Κολίλας: Κανείς δεν έχει βρει την ηρεμία του
Αντώνης Καρπετόπουλος: Τα κερδίζεις πριν αρχίσουν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις