KING BET Παρασκευής 21 Μαρτίου 2014

Αφήνουμε για λίγο (καμιά δεκαριά μέρες δηλαδή) το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να επιστρέψουμε στα πρωταθλήματα που μπαίνουν στην τελική ευθεία. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πριν αποφασίσετε πού θα σπρώξετε τα χρήματά σας, μελετήστε προσεκτικά τις βαθμολογίες και τους στόχους των ομάδων. Πλέον, το κίνητρο κάνει… παιχνίδι, κάτι που είδαμε και το προηγούμενο Σ/Κ σε πολλές χώρες. Αν δεν έχετε ενημερωθεί τι έχουμε μπροστά μας, πάρτε μια γεύση: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, Τσέλσι – Αρσεναλ, Νάπολι – Φιορεντίνα, Μονακό – Λιλ. Πάμε να τα δούμε;
Σίγουρα, το ζευγάρι Ρεάλ – Μπάρτσα μας έχει γίνει πολύ… οικείο τα τελευταία χρόνια. Για να καταλάβετε, από τον Απρίλιο του 2011 οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» έχουν αναμετρηθεί 17 (!) φορές. Πότε για πρωτάθλημα, πότε για το Τσάμπιονς Λιγκ, πότε για το Κύπελλο, πότε για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.



Την Κυριακή, λοιπόν, θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα, ενώ στις 16 του επόμενου μήνα έχουν ραντεβού στον τελικό του Κυπέλλου. Σκεφτείτε, μάλιστα, να κληρωθούν μεταξύ τους και στο Τσάμπιονς Λιγκ… Τι διακυβεύεται την Κυριακή στο «Μπερναμπέου»; Ενας τίτλος. Αν η Ρεάλ νικήσει, «εξαφανίζεται» 7 βαθμούς από την Μπάρτσα και ουσιαστικά αγκαλιάζει την πρωτιά. Αν όμως οι «μπλαουγκράνα» περάσουν νικηφόρα από τη Μαδρίτη, φτάνουν στον πόντο τη «βασίλισσα» και το πρωτάθλημα… ξαναρχίζει, καθώς στο κόλπο θα μπει πάλι η Ατλέτικο (δοκιμάζεται στη Σεβίλλη με την Μπέτις). Αν έχετε απορία, ποια από τις δύο εξυπηρετεί η ισοπαλία, η απάντηση είναι απλή: την Ατλέτικο…

Ιδιο το σκηνικό και στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο που εδώ, τον τίτλο διεκδικούν τέσσερις ομάδες και όχι τρεις. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών κοντράρονται αύριο το μεσημέρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τσέλσι εναντίον Αρσεναλ λοιπόν. Ή, αλλιώς, Μουρίνιο εναντίον Βενγκέρ. Αν δεν γνωρίζετε την κόντρα των δυο τους, διαβάστε το θέμα του Σταύρου Κολίλα (σελ. 6) και θα μπείτε στο πνεύμα. Μόλις τελειώσει το ματς στο Λονδίνο, «συντονιζόμαστε» με Κάρντιφ (φιλοξενεί τη Λίβερπουλ) και Μάντσεστερ (η Σίτι περιμένει τη Φούλαμ), ενώ στις 7.30 το απόγευμα η Γιουνάιτεντ καλείται να περάσει από τη σκληρή έδρα της Γουέστ Χαμ.

Στο δικό μας πρωτάθλημα, φτάσαμε στην 30ή αγωνιστική. Ξέρουμε τον πρωταθλητή, ξέρουμε τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, ξέρουμε τη μία που θα υποβιβαστεί (τα περιθώρια για τον Αρη έχουν στενέψει πια), δεν ξέρουμε όμως ούτε ποιος θα πάει στη Φούτμπολ Λιγκ ούτε ποιος θα παίξει μπαράζ. Ισως, τα ματς του Σαββατοκύριακου μας δώσουν απαντήσεις, καθώς έχουμε πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις σε Λεωφόρο (Παναθηναϊκός – Απόλλων), Περιστέρι (Ατρόμητος – Πλατανιάς) και Λιβαδειά (Λεβαδειακός – Βέροια).

Φουλ πρόγραμμα υπάρχει σε όλα τα εν εξελίξει πρωταθλήματα, ενώ να σας ενημερώσουμε ότι η KING BET θα κυκλοφορήσει ξανά τη ΔΕΥΤΕΡΑ 24 Μαρτίου (λόγω της αργίας της επομένης, όπου όλα τα πρακτορεία θα είναι κλειστά), με ένα κουπόνι που θυμίζει έντονα Σαββατοκύριακο. Δείτε στη σελίδα 38 το πρόγραμμα και θα καταλάβετε. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Ακόμα στην King Bet:
Billaras: Κρύβει λάθος η Σάντερλαντ
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Κυνηγώντας τις αποδόσεις
Γιάννης Καρατζαφέρης: «Κλειστό» το λονδρέζικο ντέρμπι
Αντώνης Καρπετόπουλος: Βροχή τα γκολ και τα εκατομμύρια
Σταύρος Κολίλας: Ενας Πορτογάλος, ένας Γάλλος, μία έχθρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις