King Bet Παρασκευής 11 Απριλίου 2014

Οποιος κάνει μια βόλτα τις τελευταίες μέρες στα social media ή στα sites και διαβάσει σχόλια (σοβαρών ανθρώπων) για το συγκλονιστικό φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ, θα διαπιστώσει εύκολα ότι μία ομάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, εχθρών και φίλων. Η Λίβερπουλ γοητεύει με την απίστευτη πορεία της τη φετινή σεζόν, χωρίς το μεγάλο μπάτζετ και με ρόστερ που δεν… τρομάζει, κατάφερε να μείνει σε στενή επαφή με την κορυφή όλους αυτούς τους μήνες και πλέον να κοιτάζει κατάματα αυτό που τον περασμένο Αύγουστο φαινόταν απίθανο. Την κούπα. Το αντικείμενο του πόθου για τους οπαδούς αυτής της τεράστιας ομάδας, καθώς δεν το έχουν… αγγίξει τα τελευταία 24 χρόνια. Από την εποχή του Νταλγκλίς (σε ρόλο παίκτη-προπονητή), του Χάνσεν, του Ρας, του Γουίλαν, του Μπαρνς και τόσων άλλων σπουδαίων παικτών, η Λίβερπουλ δεν βρέθηκε άλλη φορά στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου.



Και να που τώρα, η απόσταση που τη χωρίζει από τον θρίαμβο απέχει 90 λεπτά (συν τις καθυστερήσεις), όσο διαρκέσει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τη Σίτι, τη βασικότερη αντίπαλο στο κυνήγι του τίτλου, την ομάδα που ναι μεν είναι 4 βαθμούς πίσω, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα «στο χέρι», έχει τη δυνατότητα να προσπεράσει τους «ρεντς». Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι αυτό το ματς θα καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και άλλους 45.276 τυχερούς που θα βρεθούν στο «Ανφιλντ».

Εχουμε κι άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα τούτο το τριήμερο. Από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (στο «Γουέμπλεϊ»), μέχρι το φινάλε της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Επειδή τόσα και τόσα (απαξιωτικά κυρίως) έχουν ακουστεί το τελευταίο δίμηνο για το δικό μας πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Μόνο ότι φτάσαμε στην 34η αγωνιστική και η παραμονή είναι ανοιχτή, καθώς πέντε ομάδες διεκδικούν τα τρία εισιτήρια της λύτρωσης. Δύο πόλεις (ή συνοικίες) θα κλάψουν μεθαύριο, τρεις θα πανηγυρίσουν. Και πώς τα έφερε έτσι η μοίρα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να ρυθμίζουν την κατάσταση…

Μεγάλα ζευγάρια βρίσκουμε σε Γερμανία (Μπάγερν – Ντόρτμουντ), Γαλλία (Λυών – Παρί Σ.Ζ.), Ισπανία (Μπέτις – Σεβίλλη), Ιταλία (Νάπολι – Λάτσιο), Ολλανδία (Αϊντχόφεν – Φέγενορντ) και επειδή τα πρωταθλήματα πλησιάζουν στη λήξη τους, καλό είναι να δείτε προσεκτικά το υπολειπόμενο πρόγραμμα, μαζί βέβαια με τις βαθμολογίες για να διαπιστώσετε τους στόχους των ομάδων και τις… προθέσεις τους. Οι συντάκτες της KING BET έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σας βάλουν στο κλίμα και να βρουν τα σημεία που αξίζουν, σε σας απομένει να επιλέξετε σωστά. Καλή τύχη και τα ξαναλέμε τη Μ. Τρίτη με ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις