King Bet M. Πέμπτης 17 Απριλίου 2014

Την ώρα που τα δικά μας πρωταθλήματα διακόπτονται λόγω Πάσχα, η υπόλοιπη υφήλιος παίζει κανονικά ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δίνουν δύο ματς μέσα σε τρεις μέρες! Αλλα ήθη, άλλα έθιμα. Τέλος πάντων, πάμε να δούμε τι έχουμε για το ερχόμενο πενθήμερο, αφού πρώτα σας θυμίσουμε ότι τα πρακτορεία θα είναι κλειστά τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο μετά τις 4 μ.μ., την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν, η KING BET, πιστή στην έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών της, βρίσκεται στα χέρια σας σήμερα, με πλήρη ρεπορτάζ, αναλύσεις, προτάσεις και πλούσια στατιστικά για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες (εντός και εκτός κουπονιού) που θα διεξαχθούν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Ξεκινάμε από Αγγλία, όπου μπορεί το ματς Εβερτον – Μάντσεστερ Γ. να κλέβει την παράσταση, λόγω Μόγιες κυρίως, αλλά για μας, ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η μάχη της παραμονής.



Οκτώ ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τις τρεις τελευταίες θέσεις. Πιθανότατα, το Σ/Κ θα κριθούν πολλά, καθώς η Φούλαμ, η Σάντερλαντ, η Γουέστ Μπρομ και η Σουόνσι αγωνίζονται εκτός έδρας, η Νόργουιτς και η Χαλ έχουν δύσκολες εντός έδρας υποχρεώσεις με Λίβερπουλ και Αρσεναλ αντίστοιχα, ενώ «επικίνδυνες» αποστολές περιμένουν την Αστον Βίλα (με Σαουθάμπτον) και την Κάρντιφ (με Στόουκ).

Αλλάζουμε χώρα, όχι όμως… στόχους. Μια από τα ίδια και στην Ισπανία. Με εξαίρεση την Μπέτις που ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει, η Αλμερία, η Χετάφε, η Βαγιαδολίδ, η Οσασούνα και η Ελτσε κατά πρώτο λόγο δίνουν τον δικό τους αγώνα για επιβίωση. Τούτη την αγωνιστική, η Χετάφε και η Ελτσε παίζουν εκτός, η Βαγιαδολίδ έχει ρεπό (λόγω Ρεάλ Μαδρίτης), ενώ η Αλμερία και η Οσασούνα καλούνται να αντιμετωπίσουν τις Θέλτα και Βαλένθια εντός έδρας. Πάντως, κορυφαίο ματς του τριημέρου είναι το Μπάρτσα – Μπιλμπάο, με κεντρικό πρόσωπο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το όνομα του οποίου «μοστράρουν» κάθε μέρα οι καταλανικές εφημερίδες, ως πιθανού διαδόχου του Μαρτίνο.

Συγκλονιστικό το φινάλε και στην Ιταλία. Αναζητούνται οι ομάδες που λογικά θα συνοδεύσουν την Κατάνια στη Serie B. Σασσουόλο, Λιβόρνο, Μπολόνια και Κιέβο και εγκαταλείπουν τη μάχη και παλεύουν κάθε βδομάδα για τη… ζωή τους, μάλιστα μεθαύριο κοντράρονται η Κιέβο με τη Σασσουόλο, ενώ η Λιβόρνο και η Μπολόνια έχουν… ανηφόρα μπροστά τους, με Μίλαν και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Αφήσαμε τελευταία τη Γερμανία. Μακελειό. Με τις τέσσερις τελευταίες ομάδες (Μπράουνσβαϊγκ, Νυρεμβέργη, Αμβούργο και Στουτγάρδη) να συνωστίζονται σε τέσσερις πόντους και άλλες τρεις (Φράιμπουργκ, Αννόβερο και Βέρντερ) να μην νιώθουν τόσο άνετα. Το εκπληκτικό είναι ότι από τις 7 αυτές, οι 6 παίζουν εντός έδρας στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής (μόνο το Αννόβερο εκστρατεύει σήμερα στη Φρανκφούρτη) και κάθε απώλεια στοιχίζει πολύ ακριβά.

Να μην ξεχάσουμε την πρεμιέρα σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας μεταξύ Παρί Σ.Ζ. και Λυών, τους τελικούς στα Κύπελλα Ολλανδίας (Τσβόλε – Αγιαξ) και Ελβετίας (Ζυρίχη – Βασιλεία) και την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ στην Πρέμιερ Σκωτίας. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και πολλές ευχές για τις άγιες τούτες μέρες. Τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις