King Bet Τρίτης 22 Απριλίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ του πασχαλιάτικου κουπονιού αφορούσε έναν τελικό Κυπέλλου. Τον ολλανδικό. Εκεί που γράφτηκε ιστορία. Ενα αποτέλεσμα που δεν θα ξαναζήσουν όσοι οπαδοί της Τσβόλε βρέθηκαν στο Ρότερνταμ, καθώς αυτά συμβαίνουν μια φορά τα… εκατό χρόνια. Το 5-1 της 9ης στο πρωτάθλημα Τσβόλε επί του πρωταθλητή την τελευταία τετραετία -συμπεριλαμβάνουμε τη φετινή σεζόν μιας και θέλει έναν βαθμό στα ματς με Χεράκλες και Ναϊμέγκεν- Αγιαξ, έγινε με έναν απίθανο τρόπο: γκολ/κεραυνό του Αγιαξ στο 3’, ανατροπή με τέσσερα γκολ μέχρι το 34’. Και παίκτες και οπαδοί της Τσβόλε να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
ΠΑΣΧΑ… όμως δεν έκαναν μόνο οι 120 χιλιάδες κάτοικοι της πόλης που βρίσκεται βορειοανατολικά του Αμστερνταμ. Εκαναν και στο Λίβερπουλ, που είδαν ένα ακόμα δώρο να έρχεται από την αγαπητή Σάντερλαντ.



Η ουραγός της Πρέμιερ έσπασε το αήττητο του Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και έδωσε την άδεια στη Λίβερπουλ να το «σηκώσει».

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, το να χαλάσει το 1.55 της Μπάγερν για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποτελεί απλά μια μικρή παρέκκλιση των προβλέψεων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υγιής, η Ρεάλ είναι κυπελλούχος Ισπανίας και η ρεβάνς για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από δύο χρόνια (στα πέναλτι) είναι σφηνωμένη στο μυαλό των Μαδριλένων.

ΕΛΑΦΡΩΣ ΦΑΒΟΡΙ δίνεται και η ετέρα εκπρόσωπος της ισπανικής πρωτεύουσας, η Ατλέτικο, για να προκριθεί σε βάρος της Τσέλσι (1.75-1.85). Αποδόσεις που συναντάμε και στο ζευγάρι Σεβίλλη - Βαλένθια στο Γιουρόπα Λιγκ, για πρόκριση πάντα. Οσο για τη Γιούβε; Στο 1.45 να περάσει στον τελικό, έναντι 2.40 της νέας πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Μπενφίκα.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ στο φινλανδικό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά τις εμβόλιμες αγωνιστικές, που θα γίνουν συνήθεια το επόμενο δίμηνο. Γειτονική παραδοσιακή συνάντηση ανάμεσα στην Ελσίνκι και τη Χόνκα, με την πρωταθλήτρια να έρχεται από την πρώτη της ήττα -3-1από τη Λάχτι- και τη Χόνκα να ψάχνεται ακόμα με τον 37χρονο Κούτσι στον πάγκο της.

ΟΙ 14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ είναι αρκετές για να δούμε τα πάνω κάτω και ήδη τα αουτσάιντερ έχουν κάνει αντιληπτή την παρουσία τους. Αιγινιακός, Ηρακλής Ψαχνών, Φωστήρας και Χανιά, δεν είναι τελικά εύκολος αντίπαλος για κανέναν.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ στο Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου και Κεντρικής Αμερικής ανάμεσα στις μεξικάνικες Τολούκα και Κρουζ Αζούλ (0-0 το πρώτο ματς). Στη Γαλλία, διεξάγονται οι αγώνες της κατόχου του Λιγκ Καπ Παρί Σεν Ζερμέν με την Εβιάν και της φιναλίστ του Λιγκ Καπ Λυών με την Τουλούζ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ραντεβού την Παρασκευή με τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μισό τίτλο στην Αγγλία (Λίβερπουλ - Τσέλσι) και άλλες συγκινήσεις και ευκαιρίες που προσφέρουν οι τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων.

Ακόμα στην King Bet:
Πάνος Παπατσώρης: Ο νόμος του «Μπερναμπέου»
Γιάννης Καρατζαφέρης: Σιμεόνε εναντίον Μουρίνιο
Billaras: Δεν ήταν mind games
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Χωρίς διπλό τα πρώτα ματς
Σταύρος Κολίλας: Με πρόεδρο στην εξορία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις