King Bet Τρίτης 29 Απριλίου 2014

Η κλεψύδρα του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2013-14 άδειασε. Ή, μάλλον, αδειάζει. Μόλις τρία ματς απέμειναν για να στεφθεί ο πρωταθλητής Ευρώπης και λίγες ώρες πριν από τις ρεβάνς των δύο ημιτελικών, καμία ομάδα δεν δικαιούται να έχει σίγουρη τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό. Αντίθετα, και οι τέσσερις δικαιούνται να ελπίζουν ότι θα βρεθούν στη Λισσαβώνα το βράδυ της 24ης Μαΐου. Θα είναι η Μπάγερν, διεκδικώντας την 3η διαδοχική παρουσία της σε τελικό; Θα είναι η Ρεάλ, βάζοντας πλώρη για το 10ο; Θα είναι η Τσέλσι, δύο μόλις χρόνια μετά τον θρίαμβο στο Μόναχο; Ή μήπως θα είναι η Ατλέτικο, ολοκληρώνοντας το φετινό θαύμα; Οι απαντήσεις θα δοθούν απόψε και αύριο το βράδυ. Μέχρι τότε, μπορείτε να μελετήσετε τα ρεπορτάζ των συναδέλφων, να δείτε όλα τα στατιστικά για τα δύο αυτά ζευγάρια και να ποντάρετε όπως εσείς νομίζετε.



Ιδια και η εικόνα στις δύο ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ. Ισως η Σεβίλλη να έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά σε έναν εμφύλιο, όλα είναι πιθανά. Θυμάστε, προφανώς, τι είχε κάνει στον προηγούμενο γύρο η Βαλένθια. Στο άλλο ματς, η Γιουβέντους καλείται να ανατρέψει το 2-1 της Λισσαβώνας. Εύκολο; Καθόλου. Αλλά το κίνητρο να δώσει η «Γηραιά Κυρία» τον τελικό στο σπίτι της είναι τεράστιο. Κι εδώ, οι απαντήσεις θα δοθούν αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Εχουμε και έναρξη των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα αύριο. Με τον (ξεκούραστο και πανέτοιμο) Ατρόμητο να περιμένει τον… μεθυσμένο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Παναθηναϊκό. Και με τον Αστέρα Τρίπολης να ανεβαίνει στην Τούμπα για να δει πώς θα… διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ (και ο κόσμος του βεβαίως) την απώλεια του Κυπέλλου. Σπουδαία ματς, ιδανικά για εξαγωγή συμπερασμάτων. Πριν πάτε στα ρεπορτάζ, ρίξτε μια ματιά στο σημερινό DNA για να μάθετε πώς συμπεριφέρονται οι ομάδες αυτές στα πλέι οφ, αλλά και πώς συμπεριφέρονται τα ίδια τα πλέι οφ εδώ και 6 χρόνια που έχουν καθιερωθεί.

Κατά τα άλλα, κλείνουν οι τελευταίες εκκρεμότητες με εξ αναβολής αγώνες στην Τσάμπιονσιπ και την Α’ Αγγλίας, ώστε το ερχόμενο Σάββατο να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές χωρίς «χρωστούμενα» ματς, ενώ έχουμε 6 αναμετρήσεις για το Λιμπερταδόρες για να συμπληρωθεί η 8άδα των προημιτελικών. Στο κουπόνι, βρίσκουμε επίσης 16 ματς από την Α’ και Β’ Νορβηγίας, πλέι οφ σε Μεξικό και Χιλή, αγώνες από το Κύπελλο και τη Β’ Σουηδίας, από το Κύπελλο Φινλανδίας, την Ιαπωνία και την Αργεντινή, ενώ στο μπασκετικό πρόγραμμα, πέρα από τα πλέι οφ στο ΝΒΑ, υπάρχει και ο τελικός στο Γιούροκαπ, ανάμεσα στη Βαλένθια και την Ούνικς Καζάν. Αυτά ως μια πρώτη γεύση για το στοιχηματικό τριήμερο που έχουμε μπροστά μας. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή, με Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ!

Ακόμα στην King Bet:
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Το αβαντάζ της έδρας
Γιάννης Καρατζαφέρης: Ο άσος δεν σημαίνει και πρόκριση
Μπιλάρας: Και αν γυρίσει ο τροχός;
Αντώνης Καρπετόπουλος: Γεννάνε και τα κοκόρια του
Φώντας Τσούνης: Δεν πάει το σκάκι με το ουισκάκι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις