King Bet Παρασκευής 4 Απριλίου 2014

Ούτε ο σεναριογράφος του «Κάτω Παρτάλι» δεν θα το σκεφτόταν. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ ευφάνταστος για να φτιάξει ένα τέτοιο σίριαλ, που μέχρι το τελευταίο επεισόδιο θα κρατά σε αγωνία τους τηλεθεατές-φιλάθλους. Ανατρεπτικό και χωρίς καμία λογική το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Κοιτάξτε μόνο τη βαθμολογία στα κάτω πατώματα και τι έγινε μετά τη νίκη του Πλατανιά τη Δευτέρα στην Ξάνθη. Δεν είναι μόνο η ακριτική ομάδα που μπήκε σε μπελάδες (δεδομένου και του προγράμματος που έχει), είναι και η Καλλονή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να τα ξεδιαλύνουμε στα γρήγορα; Η Βέροια (32 β.) έχει δύο εντός έδρας ματς και μπορεί να πάει στους 38.
Ο Απόλλων (33) περιμένει την Κυριακή τον Εργοτέλη και μετά παίζει στο «Καραϊσκάκης», θεωρεί λοιπόν σίγουρους τους 36 και ό,τι πάρει από τον Ολυμπιακό. Ο Πλατανιάς (34) έχει Παναιτωλικό μέσα και Πανιώνιο έξω. Αρα, δεν είναι απίθανο να φτάσει τους 38.



Η Ξάνθη (35) παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και στο φινάλε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, επομένως πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει τους 38. Καλύτερα τα πράγματα για την Καλλονή (36), που αν κερδίσει τον Πανθρακικό, δεν θα την ενδιαφέρει το ταξίδι της στην Κρήτη με τον Εργοτέλη στο φινάλε. Οσο για τον ΠΑΣ (37), μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, έχει τον Αρη εκτός. Εκεί στοχεύει να πάρει τη νίκη που χρειάζεται για να ξεμπλέξει. Μπερδευτήκατε; Γυρίστε στις σελίδες 14-15 και θα σας λυθούν πολλές απορίες.

Πάμε στην Αγγλία, εκεί όπου κάθε βδομάδα έχουμε και ένα μεγάλο ζευγάρι. Τούτη τη φορά, βρίσκουμε την Εβερτον με την Αρσεναλ, που διεκδικούν την 4η θέση και συναντιούνται το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γκούντισον Παρκ». Για την πρωτοπόρο (πολλά χρόνια έχει να πάρει τέτοιο… χαρακτηρισμό) Λίβερπουλ υπάρχει το ματς με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, η Τσέλσι περιμένει τη Στόουκ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι τη Σαουθάμπτον. Πολύ πιθανό λοιπόν να νικήσουν και οι τρεις ομάδες της κατάταξης.

Το σασπένς δεν λείπει ούτε από την Ισπανία. Τρεις ομάδες για μία θέση, με τη Ρεάλ αυτή τη βδομάδα να έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς ταξιδεύει στο Σαν Σεμπαστιά για να αντιμετωπίσει τη Σοσιεδάδ. Πιο άνετη η Μπαρτσελόνα (εντός με Μπέτις), λιγότερο άνετη η Ατλέτικο (εντός με Βιγιαρεάλ), αλλά οι δυο τους έχουν και μια… υποχρέωση σε λίγες μέρες, με τη ρεβάνς του 1-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ας περάσουμε με δύο κουβέντες και από άλλες χώρες. Μια μικρή στάση στην Τουρκία με το clasico Γαλατά – Φενέρ (ο Νίκος Μποζιονέλος έχει το θέμα, σελ. 70-71), άλλη μία σε Γερμανία (πολλά σημαντικά ματς για ευρωπαϊκές θέσεις και σωτηρία), Ολλανδία (με Φιτέσε – Αγιαξ), Βέλγιο (Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ), ενώ έχουμε πρεμιέρα σε Β’ Σουηδίας και Β’ Νορβηγίας (μετά τα αφιερώματα στο φύλλο της Τρίτης, σήμερα θα βρείτε ρεπορτάζ και προτάσεις). Ξεχάσαμε κάτι; Α, ναι. Οτι το κουπόνι που έχετε στα χέρια σας είναι το μεγαλύτερο (σε όγκο) του 2014. Και έπεται συνέχεια… Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Ακόμα στην King Bet:
Θανάσης Κυλώνης: Φέτος το θέλει η Κρετέιγ
Βαγγέλης Λυκάκης: Πλήρωσε την γκρίνια της
Πάνος Γαρίδης: Ανάσταση με Λάζαρο
Κώστας Φίλιος: Γκελάρει πριν από το Τσάμπιονς Λιγκ
Μάκης Μηνδρινός: Προσαρμογή στις εποχιακές αποδόσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις