KING BET Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματικά, «τα είδαμε όλα» την τελευταία εβδομάδα. Τόσες εκπλήξεις μαζεμένες, δεν θυμόμαστε άλλη φορά. Ξέραμε ότι η πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2016 έκρυβε παγίδες, αλλά όχι κι έτσι. Θέλετε να μάθετε ορισμένες «τρελές» αποδόσεις; 10.50 πλήρωσε η Κύπρος, 9.50 η Αλβανία,  6.00 η Βόρειος Ιρλανδία, 3.40 η Τσεχία, 3.30 η Ισλανδία. Για να μην πάμε παραπέρα, με Β’ Βραζιλίας (4.85 η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε) και Κόνφερενς, όπου έγινε μακελειό.
Το διάλειμμα με τις Εθνικές ομάδες τελείωσε, ξαναμπαίνουμε στην… τάξη για μάθημα. Και τι μάθημα; Δύσκολο. Πώς θα το κάνετε εύκολο; Διαβάζοντας σωστά όλα τα στοιχεία που σας δίνουν οι συντάκτες της εφημερίδας, όπως οι μαθητές που πρέπει να παρακολουθούν τον καθηγητή στην παράδοση για να είναι έτοιμοι όταν θα στρωθούν για μελέτη στο σπίτι.



Αγώνες από 41 (!) διαφορετικές διοργανώσεις έχουμε μπροστά μας στο κουπόνι του τετραημέρου, με δύο ντέρμπι φωτιά, με πολλές επικίνδυνες εξόδους για τα φαβορί, με αμφίρροπα ζευγάρια, απ’ όλα έχει το μενού. Στοιχείο πρώτο που χρειάζεται προσοχή: οι μεγάλες ομάδες συνήθως δυσκολεύονται μετά από διακοπή. Στοιχείο δεύτερο: έγιναν αρκετές μεταγραφές που αλλάζουν τις ισορροπίες. Στο φύλλο της Τρίτης σας παρουσιάσαμε πόσο διαφοροποιούνται τα ρόστερ σε 6 κορυφαία πρωταθλήματα, άρα πιθανόν έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας. Στοιχείο τρίτο: ακολουθεί εβδομάδα Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Η πρεμιέρα των ομίλων. Πολλές ομάδες θα έχουν το νου τους εκεί… Στοιχείο τέταρτο: οι προπονητές δεν είχαν τους διεθνείς στη διάθεσή τους για αρκετές ημέρες και η προετοιμασία ήταν ελλιπής. Ολα αυτά, καλό είναι να τα λάβετε υπόψη σας πριν πάρετε στυλό και συμπληρώσετε το δελτίο σας.

Από σήμερα, η KING BET εγκαινιάζει το live στοίχημα. Κάθε εβδομάδα, θα υπάρχει μια στήλη σε 5 (προς το… παρόν) πρωταθλήματα, όπου θα βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε «ζωντανά». Τι περιλαμβάνει τούτη η στήλη; Εξειδικευμένα στατιστικά, με σκορ ομάδων, σκόρερς, κόρνερ, κάρτες, χρονικές περιόδους που μπαίνουν γκολ και πολλά άλλα, που (θέλουμε να πιστεύουμε ότι) θα σας βοηθήσουν αποφασιστικά όταν ποντάρετε «ζωντανά». Εξάλλου, το live στοίχημα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και πολύς κόσμος έχει στραφεί προς τα κει…
Δεν είπαμε τίποτα για τα δύο ντέρμπι του κουπονιού. Το Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι αύριο στις 14:45 (μόλις πριν από έναν μήνα οι «κανονιέρηδες» επιβλήθηκαν 3-0 των «πολιτών» στο Κομιούνιτι Σιλντ) και το Ρεάλ – Ατλέτικο αύριο στις 21:00, 7η αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στο 2014!
Τι άλλο έχουμε, πλην ποδοσφαίρου;

Τον δεύτερο ημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, στήλες για μπέιζμπολ, ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ και για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Αυτά ως μια πρώτη γεύση. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα λέμε την Τρίτη με μια ειδική έκδοση-αφιέρωμα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις