KING BET Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Σεντόνια» δεν έχει αυτή τη βδομάδα. Ούτε Τσάμπιονς Λιγκ ούτε Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά όλα (ή σχεδόν όλα) τα λαμπερά αστέρια των ευρωπαϊκών Κυπέλλων θα τα βρείτε τούτο το τριήμερο. Μην αναρωτιέστε «πώς γίνεται αυτό;», κοιτάξτε απλώς το κουπόνι, στο «σαλόνι» της εφημερίδας. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Δεκαέξι ματς διεξάγονται στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με «παρούσες» όλες τις μεγάλες ομάδες, εξαιρουμένης βέβαια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ούτως ή άλλως δεν παίζει στην Ευρώπη), που αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Η κληρωτίδα δεν έχει βγάλει κάποιο ντέρμπι, ωστόσο όλες οι αναμετρήσεις έχουν ενδιαφέρον, άλλωστε ερχόμαστε από μια αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ που… τα είδαμε όλα.
Συνεχίζουμε με Γερμανία. Η Μπάγερν δεν έχει κάνει ακόμα «σεφτέ» εκτός έδρας, αλλά στο Μόναχο κουτσά-στραβά τα καταφέρνει. Φιλοξενεί την… πρωτοπόρο (λόγω διαφοράς τερμάτων) Πάντερμπορν, ενώ η εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει και Ντόρτμουντ – Στουτγάρδη και Βέρντερ – Σάλκε.



Το εντυπωσιακό στη φετινή Μπουντεσλίγκα είναι ότι μετά την παρέλευση τεσσάρων αγωνιστικών, δεν υπάρχει ομάδα που να έχει σημειώσει έστω τρεις νίκες!

Και στην Ιταλία φουλ πρόγραμμα. Ανοίγει με Εμπολι – Μίλαν και κλείνει την Πέμπτη με Λάτσιο – Ουντινέζε. Ενδιάμεσα έχουμε Πάρμα – Ρόμα, Γιουβέντους – Τσεζένα, Νάπολι – Παλέρμο. Δυτικότερα, στην Ισπανία, η Ρεάλ περιμένει με άγριες διαθέσεις την Ελτσε, ενώ αύριο η Ατλέτικο δοκιμάζεται στην Αλμερία και δύο ώρες αργότερα η Μπαρτσελόνα στη Μάλαγα, ταυτόχρονα με το Σεβίλλη – Σοσιεδάδ, στο πιο ενδιαφέρον -βάσει ονομάτων- ζευγάρι.

Πάμε Γαλλία, όπου τα «βαριά» ονόματα του Σαμπιονά παίζουν εκτός έδρας: η Παρί στην Καέν, η Μονακό στο Μονπελιέ, η Μαρσέιγ στη Ρεμς, η Λιλ στη Νίκαια. Αμφίρροπο δείχνει το Σεντ Ετιέν – Μπορντό, ανοιχτό και τα άλλα 5 ματς. Στο κουπόνι βρίσκουμε επίσης πλήρεις αγωνιστικές σε Β’ Γερμανίας, Β’ Ιταλίας, Β’ Γαλλίας, Ελβετία, Α’ και Β’ Σουηδίας, Α’ και Β’ Βραζιλίας, Ιαπωνία, ενώ δεν λείπουν οι αγώνες από Κύπελλα πολλών χωρών.

Οπως το ελληνικό, με την αλλαγή του συστήματος, καθώς φέτος δημιουργήθηκαν 8 όμιλοι για τον β’ γύρο. Ο Γιάννης Μακρατζάκης αναλύσεις και τα 16 ματς αυτής της φάσης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Παναχαϊκή – Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου – Παναθηναϊκό, Πανθρακικό – ΑΕΚ και δύο αγώνες ανάμεσα σε ομάδες Σούπερ Λίγκας: Ξάνθη – Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα. Κύπελλο έχουν και σε Αυστρία, Νορβηγία, Αργεντινή, ενώ στη Σκωτία διεξάγονται αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ, με την Νταντί Γιουνάιτεντ και την Νταντί να τα ξαναλένε μέσα σε τέσσερις μέρες, αυτή τη φορά στο άλλο γήπεδο, 300 μέτρα πιο μακριά.

Κάπως έτσι συμπληρώνεται το πρόγραμμα για τις επόμενες τρεις ημέρες, που –όπως γράφει ο Φώντας (σελ. 4)- θυμίζει «Μικρό Σαββατοκύριακο». Οι συντάκτες της KING BET σάς παρουσιάζουν πλήρη ρεπορτάζ, αναλυτικούς πίνακες με στατιστικά, στήλες με live και πολλές προτάσεις για στοιχηματισμό. Εσείς επιλέγετε τι θα παίξετε. Καλή επιτυχία και ραντεβού ξανά την Παρασκευή με… Μεγάλο Σαββατοκύριακο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις