KING BET Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου 2014

Συμπληρώσαμε πάνω από έναν μήνα έντονης στοιχηματικής δράσης (με την έναρξη δηλαδή των κορυφαίων πρωταθλημάτων) και ο απολογισμός δεν είναι ενθαρρυντικός για όσους παίζουν μικρά (ή μικρομεσαία) σημεία. Εχουν σπάσει πάρα πολλά φαβορί, πρωτόγνωρο ίσως στοιχείο για ξεκίνημα σεζόν. Θέλετε μερικά παραδείγματα; Στην Αγγλία, δεν υπάρχει καμία ομάδα με το απόλυτο νικών και μόλις δύο είναι αήττητες: η Τσέλσι και η Αρσεναλ. Δεν έχει… λογική επίσης το 2/5 της Σίτι, το 2/5 της Λίβερπουλ (με 3 ήττες!) και το 1/5 της Γιουνάιτεντ. Πάμε και στη Γερμανία; Η Μπάγερν, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή είχε… ξεκινήσει τις παρελάσεις, μετράει 3 νίκες σε 5 αγώνες και μόλις 2 over! Απώλειες έχει η Ντόρτμουντ (2/5), ενώ μόλις την Τρίτη η Σάλκε έκανε σεφτέ στα τρίποντα. Χαρακτηριστικό, επίσης, τα πολλά 0-0 (6 μέχρι τώρα) στην Μπουντεσλίγκα, σπάνια περίπτωση σ’ αυτό το πρωτάθλημα.



Τα ίδια και σε Ισπανία (2 ήττες σε 5 ματς η Ρεάλ), Γαλλία (αφύσικο να έχει τόσες ισοπαλίες η Παρί Σ.Ζ.), Ιταλία (πολλά no goal, πιο πολλά από κάθε άλλη χρονιά).

Συμπέρασμα; Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πολλή μελέτη τώρα στις αρχές. Α, να μην ξεχάσουμε τα ευρωπαϊκά Κύπελλα που επιστρέφουν σε πλήρη δράση την άλλη εβδομάδα, παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν ποντάρετε στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου.
Ας δούμε τι «παίζει» τούτο το γουικέντ. Κατ’ αρχάς, έχουμε τρία τοπικά ντέρμπι και μια μεγάλη γειτονική μάχη. Στο βόρειο Λονδίνο, η Αρσεναλ περιμένει την Τότεναμ. Σημαντικό ματς, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν πείσει κανέναν ως τώρα, τα «σπιρούνια» δεν έχουν πείσει ούτε τους εαυτούς τους, αρκετή γκρίνια και στους δύο, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μια νίκη θα απαλύνει κάπως τις… πληγές.

Αντίστοιχη η κατάσταση (χειρότερα ίσως) και στο Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» αγκομαχούν να κάνουν μια νίκη της προκοπής (ακόμα και με τη Μίντλεσμπρο στο Λιγκ Καπ χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι και κανά τρίωρο συνολικά για να προκριθούν), τα «ζαχαρωτά» έχουν… πικράνει τον κόσμο τους με τις δύο τελευταίες ήττες από Κρίσταλ Πάλας (στο πρωτάθλημα) και Σουόνσι (στο Λιγκ Καπ), επομένως όποια από τις δύο ηττηθεί αύριο το μεσημέρι, κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω…

Το τρίτο τοπικό ντέρμπι δεν είναι τόσο δημοφιλές, είναι όμως πολύ σκληρό. Στη Γένοβα έχουν χωρίσει στα δύο πλατείες, δρόμους, ακόμα και σκαλιά. Από τη μια οι «γκριφόνι» της Τζένοα, από την άλλη οι «μπλουτσερκιάτι» της Σαμπντόρια. Και στη… μέση, ένα γήπεδο, η κοινή έδρα των δύο ομάδων, το «Λουίτζι Φεράρις».

Αφήσαμε για το τέλος τη σύγκρουση Σάλκε – Ντόρτμουντ. Το κορυφαίο ζευγάρωμα στη Γερμανία, δύο σύλλογοι με τελείως διαφορετική φιλοσοφία και με… παγιωμένο μίσος ο ένας για τον άλλον. Τι διεκδικούν; Την κυριαρχία στην περιοχή. Στο αυριανό ματς, πάντως, διεκδικούν και την… ηρεμία τους, ειδικά η γηπεδούχος που μαστίζεται από αρκετά προβλήματα.

Αυτά εν ολίγοις ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα μέχρι και τη Δευτέρα. Δεν «χωράει» να πούμε για τις δύσκολες εξόδους που έχουν ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, η Παρί Σ.Ζ., η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Μίλαν, ο Αγιαξ, η Φενέρ (την περιμένει με άγριες διαθέσεις ο Γκέκας), ούτε για το Σπόρτινγκ – Πόρτο στην Πορτογαλία. Δεν πειράζει, τα λένε ΟΛΑ οι συντάκτες της KING BET σε 96 σελίδες γεμάτες στοίχημα. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις