KING BET Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου 2014

Σαράντα γήπεδα, 80 ομάδες, χιλιάδες ποδοσφαιριστές, εκατομμύρια θεατές, δισεκατομμύρια τηλεθεατές. Αυτοί οι… πρόχειροι αριθμοί συνοδεύουν τα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα που σηκώνουν αυλαία τούτο το τριήμερο. Και κοντά σ’ αυτούς, το όνειρο των κορυφαίων κλαμπς της «γηραιάς ηπείρου» για διάκριση και καταξίωση. Η περιπέτεια λοιπόν των ομίλων ξεκινά και θα μας… ακολουθεί μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Ως τότε έχουμε να δούμε πολλά, να θαυμάσουμε ωραίους αγώνες, νέους πρωταγωνιστές, όμορφα γκολ. Εχουμε όμως να νιώσουμε εξίσου πολλά. Την αδρεναλίνη που προσφέρουν οι δύο διοργανώσεις, τις ατελείωτες συζητήσεις πριν και μετά τα ματς, τις αναλύσεις επί αναλύσεων, τις συγκινήσεις που προσφέρουν αυτά τα ραντεβού. Φέτος, ειδικά, εμείς εδώ στην ταπεινή Ελλάδα μπορούμε να καμαρώνουμε γιατί τέσσερις ομάδες μας βρίσκονται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ασυνήθιστη όσο και ελκυστική εικόνα.



Ο ένας από τους εκπροσώπους μας, ο Ολυμπιακός, σπάνια λείπει από τη μεγάλη γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνιμος «καλεσμένος», έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, νωπή μάλιστα είναι η περσινή πορεία όπου έφτασε τόσο κοντά στους «8», αλλά ο Φαν Πέρσι δεν του το επέτρεψε. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ μετά από δύο σεζόν και αυτή τη φορά δείχνει πιο ώριμος, παρά την… πιτσιρικαρία που έχει μαζέψει δίπλα του ο Γιάννης Αναστασίου. Δικαιούται, δε, να κοιτάζει ψηλά, καθώς οι αντίπαλοί του (Ντιναμό Μόσχας, Αϊντχόφεν και Εστορίλ) δεν τρομάζουν. Ιδιο περίπου το σκηνικό και στον ΠΑΟΚ, που θα βρει μπροστά του την Ντιναμό Μινσκ, την Γκινγκάμπ και τη Φιορεντίνα, έχοντας τις πιθανότητες (για 1η ή 2η θέση) με το μέρος του. Οσο για τον Αστέρα, και μόνο ότι στην Τρίπολη θα πατήσουν το… πόδι τους η Μπεσίκτας, η Τότεναμ και η Παρτιζάν, αρκεί για να διαπιστώσει κάποιος το μέγεθος της επιτυχίας του. Οι Αρκάδες θα απολαύσουν τούτη τη συμμετοχή και ό,τι ήθελε προκύψει…

Με αφορμή την έναρξη των ομίλων, η KING BET ετοίμασε για σας ένα φύλλο – έκπληξη, με 96 (!) «σεντονάτες» σελίδες. Με πλήρες ρεπορτάζ για τα 40 ματς, τα ρόστερ και των 80 ομάδων, προτάσεις, πλούσια στατιστικά, ιστορικά στοιχεία, παράδοση, επιδόσεις διαιτητών, πολλά ρεκόρ, συνέντευξη του Γιώργου Δώνη, που μπροστά του έχει μια μεγάλη πρόκληση, καθώς ο ΑΠΟΕΛ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από το επιβλητικό «Καμπ Νόου», με έξτρα ειδικά στοιχήματα και πολλά ακόμα. Εσείς, αυτό που… απομένει να κάνετε είναι να μελετήσετε σωστά, να βάλετε τη δική σας γνώση, να τη συνδυάσετε με την απαιτούμενη τύχη και να πάτε στο ταμείο. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και ραντεβού ξανά την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις