KING BET Τρίτης 11 Νοεμβρίου 2014

Ακριβώς ένας μήνας πέρασε από την προηγούμενη φορά που είχαμε διακοπή των πρωταθλημάτων. Μόνο (ένας μήνας); Σαν να πέρασε μισός χρόνος είναι… Εκτοτε, είδαμε πολλά. Κυρίως, τεράστιες εκπλήξεις που συνοδεύτηκαν βέβαια από εντυπωσιακές αποδόσεις στα κουπόνια, μεγάλα ντέρμπι σε όλη την υφήλιο, συν δύο αγωνιστικές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ που ξεκαθάρισαν πολλά. Τα ξεχνάμε για λίγο (σχεδόν δύο εβδομάδες) και στρεφόμαστε στα προκριματικά του EURO 2016, που εξελίσσονται πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι περίμεναν πολλοί.  Ή μάλλον όλοι. Δείτε λίγο τις βαθμολογίες και θα καταλάβετε. Ξέρετε ποιοι προπορεύονται στα 9 γκρουπ; Η Ισλανδία και η Τσεχία στο 1ο (με την Ολλανδία τρίτη!), η Ουαλία στο 2ο (τρίτο το Βέλγιο!), η Σλοβακία στο 3ο (πίσω της η Ισπανία!), η Πολωνία και η Ιρλανδία στο 4ο (με τρίτη την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία!), η Αγγλία στο 5ο, η Βόρεια Ιρλανδία στο 6ο (με την Εθνική μας… καταϊδρωμένη στην 5η θέση), η Αυστρία στο 7ο (ακολουθούμενη από Ρωσία και Σουηδία!), η Κροατία με την Ιταλία στο 8ο (αυτός και ο 5ος όμιλος δεν έχουν Χ) και η Δανία με την Αλβανία στο 9ο (μπροστά από την Πορτογαλία!).

Ακόμα και στους σκόρερ υπάρχουν εκπλήξεις. «Κάποιος» Νταμάρι (του Ισραήλ), με τον Ισλανδό Σίγκουρντσον και τον Λεβαντόφσκι οδηγούν την κούρσα.
Για την Εθνική μας ομάδα έχουν ακουστεί πολλά. Αρνητικά, κατά βάση. Από τις επιλογές και την τακτική του Ρανιέρι, μέχρι τη νωχελικότητα των διεθνών μας στα τρία πρώτα ματς, που απέφεραν δύο ήττες (και οι δύο εντός!) και μία ισοπαλία (πάλι καλά…). Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας για το 2014 (την Τρίτη έχουμε το φιλικό με τη Σερβία) φέρνει μπροστά μας τον ιδανικότερο αντίπαλο που θα μπορούσε να μας τύχει. Τα Νησιά Φερόες αποτελούν ένας από τους σάκους του μποξ σε προκριματικές φάσεις. Ενα στατιστικό θα σας πείσει: Η τελευταία εκτός έδρας νίκη τους (είτε για EURO είτε για Μουντιάλ) σημειώθηκε πριν από 14 σχεδόν χρόνια! Θέλετε κι άλλο ένα;

Στα 44 τελευταία ματς για προκριματικά EURO έχουν μία νίκη. Με τη συγκεκριμένη ομάδα έχουμε βρεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν (10-1 το συνολικό σκορ) και μάλιστα την Παρασκευή συμπληρώνονται ακριβώς 19 χρόνια από το προηγούμενο ραντεβού μας.

Εκτός από επίσημους διεθνείς αγώνες, σε τούτο το (εβδομαδιαίο) κουπόνι θα βρείτε και φιλικούς (Τουρκία – Βραζιλία, Ολλανδία – Μεξικό και Αργεντινή – Κροατία μεταξύ αυτών), Κόνφερενς (με 11 ματς), Λιγκ Τρόφι, συν κάποια σκόρπια ματς από Βραζιλία, Σκωτία και Αργεντινή. Λίγες σχετικά οι επιλογές, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να μελετήσουμε με περισσότερη άνεση. Αρκετά ενδιαφέρον, τέλος, δείχνει το μπασκετικό πρόγραμμα, με Ευρωλίγκα (Ολυμπιακός – Γαλατάσαραϊ και Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός),

Γιούροκαπ και ΝΒΑ. Ο Πάνος Κραψίτης και ο Μάρκος Χάννα «σκάναραν» όλα τα ματς του τριημέρου και έβγαλαν δυνατά σημεία. Αυτά προς το παρόν, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις