KING BET Παρασκευής 14 Νοεμβρίου 2014

Κοιτάζουμε τη βαθμολογία και δεν την πιστεύουμε. Πρέπει κάποιος να έχει πολύ ισχυρή μνήμη ή να παρακολουθεί καμιά 40αριά την Εθνική ομάδα για να «συμβιβαστεί» με τον έναν μόλις βαθμό μετά από τρεις αγώνες σε προκριματική φάση και την προτελευταία θέση στον όμιλο. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Αλλά η μπάλα έτσι είναι. Τιμωρεί. Τι; Τη χαλαρότητα, την απερισκεψία, τα λάθη γενικότερα. Ας αφήσουμε όμως για… αργότερα την γκρίνια και ας δούμε κατάματα την αλήθεια: τούτη η Εθνική έχει ανηφορικό δρόμο μπροστά της μέχρι να φτάσει στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2016. Ή, πιο σωστά, το ματς με τις Νήσους Φερόες είναι η τελευταία… ευθεία του δρόμου. Μετά, αρχίζει η ανηφόρα. Δεν χρειάζεται να δείτε το πρόγραμμα του 6ου ομίλου. Αναλογιστείτε απλώς ότι μέσα στο 2015 έχουμε 2 αγώνες εντός και 4 εκτός. Μεταξύ άλλων, θα πάμε σε Βόρεια Ιρλανδία, Ρουμανία και Ουγγαρία, που ήδη έχουν χτίσει απόσταση 8, 6 και 3 βαθμών αντίστοιχα!



ΟΚ, το σύστημα διεξαγωγής, «επιτρέπει» στις μισές ομάδες κάθε ομίλου να μπουν στο αεροπλάνο της τελικής φάσης, αλλά, έτσι όπως τα… κάναμε, ούτε η 3η θέση είναι δεδομένη πλέον. Οσο για το αποψινό ματς, μόνο η νίκη με ευρύ σκορ θα διορθώσει κάπως την… ανορθογραφία των τριών πρώτων αγώνων. Τίποτα λιγότερο…

Οι 26 αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2016 δεσπόζουν στο κουπόνι του τετραημέρου. Χωρίς να υπάρχει το μεγάλο ζευγάρι, όλα (μα όλα) τα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εξάλλου, ήρθαν τόσα… ανάποδα αποτελέσματα στο ξεκίνημα, που τα «βαριά» χαρτιά αυτής της διοργάνωσης οφείλουν να αποκαταστήσουν την τάξη. Βρίσκουμε όμως κι άλλες Εθνικές ομάδες μπροστά μας.

Σε διεθνή φιλικά αυτή τη φορά, σε όλη την υφήλιο, από Κίνα μέχρι Χιλή και από Αμερική μέχρι Ιορδανία. Από πρωταθλήματα, έχουμε πλήρες πρόγραμμα σε Λιγκ 1, Λιγκ 2 Αγγλίας και Κόνφερενς, στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας, σε Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας, σε Αργεντινή και Βραζιλία, συν ένα ματς από το Μεξικό, ένα από το Κύπελλο Χιλής και το μπαράζ στη Β’ Νορβηγίας. Καθόλου άσχημα…

Γεμάτο και το μπασκετικό κουπόνι, με Ευρωλίγκα, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Τουρκία, ενώ στο σημερινό φύλλο θα βρείτε ιππόδρομο, κυνοδρομίες, ΠΡΟ-ΠΟ, στατιστικά στοιχεία για ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ και μία σελίδα με όλα τα νέα της αγοράς και θέματα για τους πράκτορες. Αυτά ως… πρόλογο, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις