KING BET Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2014

Συνήθως, οι στοιχηματικές εφημερίδες επιλέγουν στο εξώφυλλό τους να προβάλλουν το σημαντικότερο γεγονός του κουπονιού. Ενα ντέρμπι, ένα μεγάλο ματς, ένα κρίσιμο ματς. Ετσι επιτάσσει η επικαιρότητα, ο νόμος της αγοράς, ο ανταγωνισμός, αν θέλετε. Εμείς είπαμε σήμερα να… λοξοδρομήσουμε, αφιερώνοντας την πρώτη μας σελίδα σε έναν ποδοσφαιριστή που πρώτα ο ίδιος έχει παραβεί κάθε νόμο (της φύσης), έχει ξεφύγει από τα ανθρώπινα όρια και οι επιδόσεις του είναι εξωπραγματικές. Μέσα σε τέσσερις μέρες ο Μέσι κατέρριψε δύο ιστορικά ρεκόρ, μπαίνοντας στο πάνθεον του ποδοσφαίρου. Το περασμένο Σάββατο έφτασε τα 253 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ένα «μυθικό» νούμερο, σε ηλικία μόλις 27 ετών! Τρεις μέρες αργότερα, δεν του… έφτανε η πρωτιά στην Πριμέρα, είπε να βγάλει από το θρόνο του κορυφαίου σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ τον τεράστιο Ραούλ και να καθίσει μόνον αυτός. Το κοντέρ έχει φτάσει στα 74 γκολ και ακόμα δεν έχει… τερματίσει.



Τελευταίο… νοεμβριανό κουπόνι αυτό που έχετε στα χέρια σας (ή στο σαλόνι της εφημερίδας). Χωρίς να περιλαμβάνει κάποιο σπουδαίο ντέρμπι, αλλά με 11 πολύ σημαντικά ματς. Και μάλιστα, όλα διεξάγονται την Κυριακή! Ας τα δούμε ένα ένα. Στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκουμε δύο αγώνες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το πρώτο ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Σίτι (3.30 το μεσημέρι της Κυριακής), το δεύτερο ανάμεσα σε Τότεναμ και Εβερτον (6 το απόγευμα). Στη Γερμανία, έχουμε Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (διεκδικητές ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ) και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ (στη δεινή θέση που βρίσκεται η Μπορούσια, κάθε ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο).

Στην Ιταλία, τοπική μάχη στο Πιεμόντε μεταξύ Γιουβέντους – Τορίνο, δύσκολο βράδυ για τη Ρόμα κόντρα στην Ιντερ. Στην Ισπανία, η Μπάρτσα επισκέπτεται την… αφιλόξενη έδρα της Βαλένθια, στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν υποδέχεται την… γκαζωμένη Φέγενορντ, στη Γαλλία η Σεντ Ετιέν περιμένει τη Λυών στο ντέρμπι της περιοχής, στο Βέλγιο δεσπόζει το κλάσικο Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ, ενώ ακόμα και στην Ελβετία βρίσκουμε αμφίρροπη αναμέτρηση, μεταξύ Ζυρίχης και Βασιλείας. Σύνολο, 11 αγώνες, όλοι Κυριακή, όλοι με τη δική τους ξεχωριστή ένταση.

Ξεχάσαμε κάτι; Α, ναι, το ελληνικό πρωτάθλημα που επιστρέφει σε δράση μετά από τρεις εβδομάδες (σαν… ψέματα μας φαίνεται), με την ελπίδα να σταματήσουν οι εχθροπραξίες των δηλώσεων και να δούμε –επιτέλους!- λίγη μπάλα. Επίσης, σημειώστε ότι πολύ… ψωμί υπάρχει στις λατινικές χώρες, όπου η σεζόν φτάνει στο τέλος της (η Β’ Βραζιλίας ρίχνει αυλαία αύριο) και είναι πλέον ξεκάθαροι οι στόχοι των ομάδων. Αυτά προς το παρόν, ακολουθούν 94 σελίδες με πολύ στοίχημα. Καλή επιτυχία και τα ξαναλέμε την Τρίτη με Σούπερ Λίγκα και Πρέμιερ Λιγκ…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις