KING BET Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015

Πολυσυλλεκτικό, πολυθεματικό και πολυκομματικό (υπερκομματικό, καλύτερα) το φύλλο της KING BET. Πώς «καταφέραμε» να μπλέξουμε το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ (καλά ως εδώ…) με τις εκλογές και το χάντμπολ, ένας Σπανούδης (συν έναν Μηνδρινό και έναν Μποζιονέλο) ξέρει… Οι δύο αρχισυντάκτες (βοήθειά μας) της εφημερίδας μπήκαν την Τρίτη το πρωί στο γραφείο τρικλίζοντας. Από την κούραση ή από τις μπύρες; Θα σας γελάσουμε. Σημασία έχει ότι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αντίθετα, τα χέρια τους πήραν φωτιά. Τους ζητήσαμε να γράψουν τις εμπειρίες τους για το 90λεπτο που έζησαν στο «Μπολέιν Γκράουντ», στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Χαλ. Και αντί να μας αποτυπώσουν στο χαρτί την… ιεροτελεστία ενός αγώνα αγγλικού πρωταθλήματος, διαβάσαμε (θα διαβάσετε κι εσείς, σιγά μη γλιτώσετε…) για μπύρες, σερβιτόρες και «βρόμικα». Αν αντέχετε (το αλκοόλ), ανατρέξτε στη σελίδα 50. Αν όχι, γυρίστε στις αρχικές σελίδες, κάντε μια στάση στην 11 και δείτε τις τελευταίες αποδόσεις (φρέσκο πράμα, δηλαδή) για τις βουλευτικές εκλογές.



Ο Νίκος Μποζιονέλος (έντονα πολιτικοποιημένο ον, αλλά δεν σας λέμε τι ψηφίζει γιατί θα απογοητευτείτε…) καταγράφει τις ισορροπίες των κομμάτων, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες το πρωί της Κυριακής. Μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα στοιχήματα, όπως η διαφορά του 1ου κόμματος από το 2ο, ποιο θα βγει 3ο, πόσα θα μπουν τη Βουλή και άλλα τέτοια… πικάντικα. Α, για την αυτοδυναμία, δεν χρειάζεται να περιμένετε τον Ηλία Νικολακόπουλο. Μάθετε με ποιον τρόπο εξασφαλίζει ένα κόμμα 151 βουλευτές και πριν τα exit polls βγάλουν τις σχετικές κάρτες, εσείς θα γνωρίζετε πρώτοι.

Αλλά έχουμε κι άλλο… χτύπημα. Μην ταράζεστε, το τελευταίο είναι. Μας τηλεφώνησαν αναγνώστες και μας ζήτησαν να γράψουμε κάτι για χάντμπολ. Χατίρια δεν χαλάμε, πάρτε λοιπόν μια σελίδα (74) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κατάρ, με πίνακες, βαθμολογίες (κλασικά πράγματα), αλλά και ανάλυση από έναν ειδήμονα του αθλήματος. Το όνομά του είναι Ανδρέας Μπεκρής (αθλητής χάντμπολ, με δελτίο προπονητικής). Και μην αναρωτιέστε ποιος τον… εντόπισε. Ο Σπανούδης, φυσικά.

Τι; Δεν είπαμε το παραμικρό για ποδόσφαιρο; Αμάν, μην είστε τόσο απαιτητικοί. Τέλος πάντων, μέρα που είναι, ας πούμε και δυο λόγια για το κουπόνι. Μην ψάχνετε Πρέμιερ Λιγκ, δεν θα βρείτε. Εχει FA Cup, με 16 ζευγάρια και… υποψία έκπληξης σε ορισμένα από αυτά. Σε ποια; Πηγαίνετε στη σελίδα του Billara (5) και θα τα δείτε. Εχουμε ακόμα Σούπερ Λίγκα (σημαντικά ματς στην περιφέρεια), Φιορεντίνα – Ρόμα στο Καμπιονάτο (βάζουμε και στοίχημα αν θέλετε ότι το βράδυ της Κυριακής ο μοναδικός Ελλην πολίτης που θα βλέπει OTE Sport θα είναι ο Πάνος Γαρίδης…), Βαλένθια – Σεβίλλη στην Πριμέρα, Σεντ Ετιέν – Παρί στο Σαμπιονά (ή Καμπιονά όπως το προφέρουν στη Nova), Αγιαξ – Φέγενορντ στην Ερεντιβίζιε και Σταντάρ Λιέγης – Αντερλεχτ στην Τζούπιλερ Λιγκ. Σύντροφοι (αλλάζουμε λεξιλόγιο για να είμαστε «έτοιμοι» σε περίπτωση που βγει ο Τσίπρας) ή φίλοι αναγνώστες (αν συνεχίσει ο Σαμαράς), καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλή ψήφο. Τα ξαναλέμε (με νέα κυβέρνηση) την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις