KING BET Τρίτης 27 Ιανουαρίου 2015

Ωραίες οι δημοσκοπήσεις, τα exit polls και οι εκτιμήσεις, αλλά τις πιο έγκυρες προβλέψεις σε εκλογικές αναμετρήσεις μπορεί κάποιος να τις βρει μέσω… στοιχήματος. Ναι, καλά διαβάσατε. Αν είδατε το θέμα του Νίκου Μποζιονέλου στο φύλλο της Παρασκευής για τις εκλογές στη χώρα μας, θα διαπιστώσατε ότι όλα τα… φαβορί πέρασαν. Ολα όμως. Πέρα από το προφανές (πρώτο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ), επιβεβαιώθηκε η διαφορά πρώτου με δεύτερο, η επτακομματική Βουλή, τα ποσοστά των κομμάτων, μέχρι και το 1.60 στο «Οχι αυτοδυναμία». Αντίθετα (να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά, μην το παραξηλώσουμε με τις εκλογές…), έσπασαν τα περισσότερα φαβορί στο κουπόνι που πέρασε. Τι μακελειό ήταν αυτό; Πάρτε μια γεύση. Είχαμε 14 σημεία με απόδοση πάνω από 4.50! Τα 6 από αυτά αφορούσαν το Κύπελλο Αγγλίας. Από το 17.00 της Μπράντφορντ, μέχρι το 8.50 της Μίντλεσμπρο και το 6.00 της ισοπαλίας στο Κέμπριτζ – Μάντσεστερ Γ. Φοβερά πράγματα.



Και επειδή πρέπει καμιά φορά να αναδεικνύουμε τις επιτυχίες των συντακτών τούτης της εφημερίδας, θα θυμάστε ίσως ότι ο Billaras πρότεινε «με καρδιά» τη Μίντλεσμπρο, ενώ ο Μάκης Μηνδρινός έπιασε τη Μίντλεσμπρο, τη Λέστερ, την Κρίσταλ Πάλας και… απέφυγε τις παγίδες σε Τσέλσι, Λίβερπουλ και σία.

Τέλος αυτά, πέρασαν. Συνεχίζουμε με όσα έρχονται. Πάλι από Αγγλία αντλούμε τα καλύτερα ζευγάρια, καθώς έχουμε μπροστά ματς τους επαναληπτικούς ημιτελικούς στο Λιγκ Καπ. Τσέλσι – Λίβερπουλ απόψε. Το 1-1 στο «Ανφιλντ» ήταν, βάσει εικόνας, άδικο για τους «ρεντς». Ακόμα πιο άδικες όμως είναι οι αποδόσεις για το σημερινό ματς. Καμία λογική να δίνεται τόσο ψηλά το διπλό. Οπως ψηλά προσφέρεται και η κόντρα της Τότεναμ στον αγώνα με τη Σέφιλντ. Οι «λεπίδες» έχουν πάρει το… σκαλπ της Γουέστ Χαμ και της Σαουθάμπτον στους προηγούμενους γύρους, δεν θα μας προξενήσει καμιά έκπληξη αν τα καταφέρουν και απέναντι στους «σπερς». Η επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» πάντα συναρπάζει τους… μικρούς.

Ας έρθουμε λίγο στα δικά μας. Κύπελλο Ελλάδος το ερχόμενο τριήμερο, για να μάθουμε τις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά. ΟΚ, ορισμένες από αυτές τις ξέρουμε ήδη, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο. Ειδικά στο Παναθηναϊκός – Ξάνθη, ΑΕΚ – Κέρκυρα, Βέροια – Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής έχουμε πολύ… υλικό για συζήτηση.

Ο Γιάννης Μακρατζάκης θυμίζει τι έγινε στοιχηματικά στα πρώτα παιχνίδια και βγάζει σημεία για τις ρεβάνς (σελ. 12-13). Το ίδιο επιχειρεί να κάνει και ο Βαγγέλης Λυκάκης, που έχει μπροστά του τέσσερα ζευγάρια από το Κύπελλο Ισπανίας. Επειτα από μελέτη (έτσι μας είπε τουλάχιστον…), απεφάνθη: Αδιάφορη η Χετάφε, πληγωμένη η Σεβίλλη (σελ. 19). Οσο για το… γκραν ματς των προημιτελικών, το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα, θεωρεί ότι οι αποδόσεις αδικούν τους «ροχιμπλάνκος». Κι ας λέει ο πρόεδρός τους ότι η ομάδα του πρέπει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα.

Τι άλλο έχουμε; Σκόρπια ματς από Αγγλία (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2, Λιγκ Τρόφι), Κύπελλο σε Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία, Λιγκ Καπ στην Πορτογαλία και το τέλος της φάσης των ομίλων στο Κόπα Αφρικα. Μια χαρά κουπόνι δηλαδή, που αν προσθέσετε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ από μπάσκετ, γίνεται αρκετά ελκυστικό. Τα ξαναλέμε την Παρασκευή. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις