KING BET Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2016

Ας παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων. Ερωτήσεις εύκολες κατά βάση, αφορούν αγώνες του κουπονιού που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινάμε λοιπόν:
1η ερώτηση: Ποιες ομάδες κατέκτησαν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στην Ισπανία; «Η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα», είναι η απάντηση. Σιγά το δύσκολο, θα σκεφτείτε. Θυμάστε όμως πώς κρίθηκε ο τίτλος και στις αυτές χρονιές;. «Στα μεταξύ τους ματς», είναι η απάντηση. Τη σεζόν 13-14 η Ατλέτικο πήρε την κούπα με Χ στη Βαρκελώνη (τελευταία αγωνιστική), ενώ τη σεζόν 14-15 η Μπαρτσελόνα έφυγε με διπλό από το «Καλντερόν» (προτελευταία αγωνιστική) και ουσιαστικά αγκάλιασε την κούπα. Φέτος, έχουμε διανύσει μόλις 21 «στροφές», δεν έχει βγει ακόμα ο Γενάρης, κι όμως, το μεθαυριανό ντέρμπι πιθανότατα θα κρίνει την εξέλιξη της κούρσας.



Λέμε πιθανότατα, διότι η Ρεάλ δείχνει ανήμπορη να ακολουθήσει, αφήνοντας «μπλαουγκράνα» και «ροχιμπλάνκος» να κάνουν το… κομμάτι τους στην κορυφή.

2η ερώτηση: Πού ηττήθηκε για τελευταία φορά ο Ολυμπιακός σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος; «Στα Γιάννενα», είναι η απάντηση. Ναι, ήταν 5 Απριλίου του 2015, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν από τον ΠΑΣ με 3-1 και έκτοτε δεν πήραν άλλη φορά… κίτρινο φύλλο αγώνα στα χέρια τους. Μήπως όμως ξέρετε ποια είναι η μοναδική ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός έχει δύο σερί ήττες τα ισάριθμα τελευταία χρόνια; «Ο ΠΑΣ», είναι κι εδώ η απάντηση. Οντως, τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι, οι Ηπειρώτες νίκησαν τον πρωταθλητή Ελλάδος, επίτευγμα που δεν έχει να επιδείξει άλλος σύλλογος στη χώρα μας.

3η ερώτηση: Μετά την πολυνίκη Γιουβέντους, ποιες ομάδες έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ιταλία; «Η Μίλαν και η Ιντερ», είναι η απάντηση. Από 18 τίτλους έκαστη. Παρότι, δε, τα τελευταία χρόνια αμφότερες βλέπουν την πλάτη της «Γηραιάς Κυρίας», πάντα οι μεταξύ τους αγώνες προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον. Να πούμε και ένα στατιστικό; Τα 9 πιο πρόσφατα ματς ήταν under, εκ των οποίων τα 7 ήταν και 0-1 γκολ!

4η ερώτηση: Ποιος είναι ο στόχος της Παρί Σ.Ζ. φέτος; Οχι, φυσικά, να πάρει το πρωτάθλημα. Το έχει πάρει ήδη… «Να τερματίσει αήττητη», είναι η απάντηση. Και να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, θα συμπληρώσουμε. Ε, σ’ αυτή την προσπάθεια δεν έχει πλέον πολλά εμπόδια μπροστά της. Ενα από αυτά είναι το επικείμενο, στο «Ζοφρουά Γκισάρ», διότι εκεί η Σεντ Ετιέν ισχυροποιείται. Ας δούμε λίγο κάποια μεταξύ τους ματς τα τελευταία χρόνια. Πέρσι, η Παρί νίκησε 1-0 με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς, πρόπερσι νίκησε πάλι 1-0, πάλι με τον «Ιμπρα», αλλά όχι με πέναλτι, το 2013-14 πήρε 2-2 ισοφαρίζοντας στο 90’, το 2012-13 πήρε πάλι 2-2, παρότι προηγήθηκε 2-0, το 2011-12 νίκησε 1-0 με αυτογκόλ, ενώ το 2010-11 έφυγε με 1-1, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με πέναλτι! Δεν μπορούμε να πούμε δηλαδή ότι οι Παριζιάνοι… καλοπερνάνε σ’ αυτό το γήπεδο.

5η ερώτηση: Ποια ομάδα κέρδισε ήδη δύο φορές φέτος τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και έσπασε μια παράδοση 52 ετών; «Η Γουέστ Χαμ», είναι η απάντηση. Ναι, τα «σφυριά» μετράνε 2 στα 2 απέναντι στους «ρεντς», χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ, επίδοση που είχαν σημειώσει και το 1964. Ξέρετε τι είχε συμβεί εκείνη τη χρονιά; Είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας…

Οπως καταλάβατε, ξεχωρίσαμε μόνο 5 ματς του γουικέντ, διότι ο όγκος του κουπονιού είναι τεράστιος. Εξάλλου, περιλαμβάνονται πλέον και η Β’ Αργεντινής με την Κολομβία, για τα οποία υπάρχει πλήρης ενημέρωση, όπως βέβαια και για όλα τα ματς του 5ημέρου (από  Πέμπτη μέχρι και Δευτέρα). Εμείς τα ξαναλέμε την Τρίτη. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις