KING BET Παρασκευή 27 Mαΐου 2016

Εχουν περάσει σχεδόν 11 μήνες από την ημέρα που έγινε η πρώτη σέντρα για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν. Ηταν η 30ή Ιουνίου του 2015, με… κάτι Φολγκόρε, Κρουσέιντερς και Σάντα Κολόμα, που έμπαιναν στον 1ο προκριματικό γύρο. Σε όλη αυτή τη διαδρομή, αναδείχθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, απολαύσαμε ωραία μπάλα, πανέμορφα γκολ, ήρθε η ώρα λοιπόν να αναδειχθεί και η κορυφαία ομάδα στη «γηραιά ήπειρο». Ρεάλ – Ατλέτικο, αύριο στο Μιλάνο. Ριμέικ του προπέρσινου τελικού στη Λισσαβώνα, σε ένα εκπληκτικό ματς, με τους «ροχιμπλάνκος» να σφιχταγκαλιάζουν το τρόπαιο επί 92 λεπτά, μέχρι η κεφαλιά του Ράμος να πάει «συστημένη» στη δεξιά γωνία του Κουρτουά. Τη συνέχεια, τη γνωρίζετε…
Αν «πιστέψουμε» τους μπουκ, θα δούμε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί (παρεμπιπτόντως, ο Κοσμάς Παπαϊωάννου έχει ετοιμάσει ένα έξτρα αφιέρωμα με τις αποδόσεις των 15 προηγούμενων τελικών, όπου θα βρείτε πολλά σημαντικά στοιχεία).



Αν όμως «διαβάσουμε» τις δηλώσεις, το κλίμα και την ψυχολογία στους δύο μονομάχους, τότε οι… αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Η «βασίλισσα» θέλει το τρόπαιο για να… απομακρυνθεί στη σχετική λίστα από τους διώκτες της (10 έχει, στα 7 η δεύτερη Μίλαν) και να επιβεβαιώσει την ευρωπαϊκή κυριαρχία της, η Ατλέτικο όμως το θέλει πιο πολύ, γιατί -πολύ απλά- δεν το έχει ακουμπήσει ποτέ. Σε μια εξαετία όπου βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί σε Ισπανία (πρωτάθλημα το 2014, Κύπελλο το 2013, Σούπερ Καπ το 2015) και Ευρώπη (Γιουρόπα Λιγκ το 2010 και το 2012, Σούπερ Καπ το 2011 και το 2013), της έχει μείνει «απωθημένο» η κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Αλλά για να την πάρει μαζί της στο «Καλντερόν», πρέπει να… σκοτώσει τη βασίλισσα.

Ενόψει του αυριανού τελικού, η KINGBET παρουσιάζει όλα τα δεδομένα: ρεπορτάζ, στατιστικά, ειδικά στοιχήματα, την πορεία των αντιπάλων προς το «Σαν Σίρο», τις επιδόσεις του διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τις 11άδες και πολλά άλλα, που πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε. Σε εσάς, απομένει να μελετήσετε σωστά και βάζοντας τη δική σας γνώση (και έμπνευση) να βρείτε το δρόμο προς το ταμείο.

Μπορεί τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων να στρέφονται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, ωστόσο το κουπόνι του τετραημέρου έχει κι άλλα σημαντικά ματς. Οπως τους τρεις τελικούς των πλέι οφ σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ Αγγλίας, την 5η αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, τα μπαράζ σε Β’ Ιταλίας, Ρωσία, την προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας, τον τελικό Κυπέλλου στην Ελβετία, πολλά διεθνή φιλικά, συν τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα (κλείνει η σεζόν στη Δανία), τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Τρίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις