KING BET Τρίτης 31 Μαΐου 2016

Τι είπατε; Οτι τελείωσε η σεζόν με την ανακήρυξη της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2015-16; Οχι, βέβαια. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να αντικρούσουμε αυτή την άποψη, αναφέροντας απλώς δύο λέξεις (για την ακρίβεια, τρεις): EURO και Copa America. Αρα, όσοι είχατε αποφασίσει να κλείσετε τα (στοιχηματικά) κιτάπια σας, ξανανοίξτε τα (τ’ ακούς, Μπιλάρα;). Οσοι είχατε μπει σε διαδικασία χαλάρωσης, ξεχάστε το (τ’ ακούτε, συντάκτες της KINGBET;)…

Μπροστά μας λοιπόν έχουμε δύο μεγάλες διοργανώσεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Αν τις βάλουμε στο… ζύγι, ασφαλώς το EURO θα βγει πιο βαρύ, αλλά μην ξεχνάτε πόσους φίλους έχει αποκτήσει το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, με την πλειάδα των αστέρων που κατακλύζουν τα γήπεδα της Ευρώπης. Ισως μάλιστα θυμηθείτε πόσος ντόρος προκλήθηκε στο αντίστοιχο περσινό τουρνουά και πόσες συζητήσεις έγιναν για την Αργεντινή, τον Μέσι, την Ουρουγουάη, τον Σουάρες, τη Βραζιλία και ειδικά τη Χιλή που έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου, κατακτώντας το τρόπαιο.


Το επετειακό Κόπα Αμέρικα ξεκινά τα ξημερώματα του Σαββάτου στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του μήνα. Και επειδή η λήξη των πρωταθλημάτων, οι τελικοί σε Γιουρόπα και Τσάμπιονς Λιγκ δεν σας… άφησαν πολύ ελεύθερο χρόνο, εμείς στο σημερινό φύλλο σάς παρουσιάζουμε τις 16 φιναλίστ, ώστε να είστε έτοιμοι με τη σέντρα. Τι θα βρείτε; Ανάλυση των χωρών, το ρόστερ, την 11άδα που θα παρατάξουν οι προπονητές, το σύστημα, τους παίκτες-κλειδιά, τις επιδόσεις τους στα προηγούμενα τουρνουά και τον συνολικό απολογισμό τους. Και, βέβαια, στο φύλλο της Παρασκευής θα έχουμε πολλά ακόμα στοιχεία, μαζί με τις προτάσεις μας, διότι θα έχει έρθει η ώρα του στοιχηματισμού.


Να πούμε όμως και δυο λόγια για το τρέχον κουπόνι. Ξεχωρίζει το ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, από όπου θα μάθουμε ποια από τις δύο θα μας εκπροσωπήσει (μαζί με τον Ολυμπιακό) στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ποια θα κάνει παρέα στην Κυπελλούχο ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Εχουμε, επίσης, τους δύο ημιτελικούς των μπαράζ στη Β’ Ιταλίας (ο Πάνος Γαρίδης… υποδεικνύει σημεία με αξία), πολλά διεθνή φιλικά (με πειραματισμούς εκ μέρους των προπονητών και ευκαιρίες για εμάς που θα ποντάρουμε), πλήρες πρόγραμμα σε Α’ και Β’ Βραζιλίας, ημιτελικούς στην Απερτούρα της Κολομβίας, συν ΜLS, Ιαπωνία, Β’ Αργεντινής και Κύπελλο Αργεντινής. Καλή τύχη στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε την Παρασκευή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις